• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Nibla: Ska bli spännande att se. Du måste säga till när du vet vilken dag det kommer att sändas i TV.

    Underbart vinterväder idag också. Blir en liten promenad i em iaf. Lite svårt att hitta på saker med lilltjejen nu när alla kompisar har börjat dagis.

    Jag försöker boa så gott det går här hemma. Städar lite här och lite där. Till slut så ska det väl bli något av det.

  • Carma07

    Halloj i tråden.

    Ab: Jag kan fortfarande nästa lördag.

    Måste erkänna att det börjar bli lite tråkigt här hemma, speciellt när jag inte riktigt orkar ge mig ut på allt för stora äventyr. Men idag blir det en tur till jobbet iaf och fika med dem. Lilltjejen tycker att det är jättekul där så det blir bra.

    Ab: Var det du som hade med apelsinmarmeladen när vi hade brunch hemma hos oss? Den var nämligen väldigt god och jag hade tänkt att göra egen apelsinmarmelad. Om det var du är jag väldigt nyfiken på receptet om vad du hade i mer än apelsin. Den smakade lite syrligt jämfört med andra.

  • Carma07

    Heluuu
    Välkommen hem!! Läste precis din blogg och fick lite flashback. Skönt att ni mår bra och är hemma med er prinsessa. Och helt efter din beställning dessutom.

  • Carma07

    Godkväll

    Nibla: Tänkte precis fråga hur det gick på intervjun. Fortsätter att hålla tummarna!! När ska du få besked?

    Bauti: Jag tyckte det kändes som ett test att bara komma utanför dörren första gången.

    Idag har det varit en skitjobbig dag. Lilltjejen har varit jättegrinig nästan hela dagen. Urk, säger jag bara. Men det är klart att de också kan ha sina dagar. Men nu sover hon gott iaf och jag hoppas att hon fortsätter med det till imorgon bitti.

  • Carma07

    Nibla: Verkligen tråkiga nyheter. Surt att bara gå och vänta.

    Idag har vi haft en mycket bättre dag och det märktes stor skillnad på henne när vi var iväg till familjecentralen idag också. Igår drog hon sig gärna undan väldigt mycket men idag var hon mer nyfiken och intresserad av de andra barnen.

  • Carma07

    Halloj

    Idag har jag en städdag så gott det går och som jag hinner. Nu sover lilltjejen så då passar jag på med annat som att duscha och kika in här bla. I eftermiddag tänkte vi gå till familjecentralen där man får prova på barnrytmik. Det ska bli spännande.

    Annars händer inget mer roligt än så i våra liv just nu.

    Bauti: Skönt att få sova ikapp sig lite.

  • Carma07

    Bauti: Fina namn. Kul när man har bestämt namnen. Jag anser att man inte alls kan ta hänsyn till vad övrig familj och släkt tycker att det ska vara för namn. Det är helt och hållet erat val.

    Tezz: Synd att du inte var helt kry, men förstår precis att all energi går åt till annat just nu.

  • Carma07

    Godförmiddag

    Nibla: Usch, vad trist med Lillan och börja arbetslivet med VAB. Hoppas hon kryar på sig snart. Men så skönt att det ordnar sig med dagis/jobbsituationen. Den verkade lite knepig.

    Brunch igen låter himla trevligt. Det var riktigt mysigt sist.

    Själv har jag åkt på en förkylning som iaf är på bättringsvägen. Hoppas att jag inte smittader er Ab och Frujj. Egentligen hade jag också velat sova nu när lilltjejen gör det men har lite ärenden som måste fixas.

  • Carma07

    Nibla: Sånt är verkligen trist. Men i värsta fall har du promendavstånd. Eller hur är Lillans tillstånd till att vara ute ett tag?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!