• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Bauti: Själv har jag varit uppe och ammat lillen ett par ggr inatt. Gillar inte denna utvecklingen. Han borde sova på nätterna, det matvraket! Snart börjar maken min att jobba, då håller jag dig gärna sällskap!

  • FruTez

    Bauti: Ja, snacka om att man är som en mjölkmaskin, haha! Undrar ibland om man kan få extraknäcka på ARLA, hihi! Verkar som att lillan sover långa perioder på natten? Att det går lång tid mellan ammningarna kanske kan bidra till trycket i tuttarna? Min lilleman vill ju ha mat minst var tredje timme på natten så mina boobs hinner inte bli helt överfulla då, även om det rinner. Kanske ska vara tacksam över matvraket ändå? Hihi!

    Jag funderade på att försöka gå på bio nån dag. Vill så gärna se Avatar. Tänkt att jag skulle pumpa ut lite i flaska och ge maken ansvaret över matningen en stund. Har testat att flaskmata 2 ggr och han åt som en galning. Får se. Konstigt nog känns det som ett stort steg att vara utan honom "så länge"! Hehe!

    Carma: Familjecentralen, är det som en slags öppna förskola?

  • FruTez

    Jag har nog missat det där med hjälmen?

    Linum: Mysigt med film och fredagsmys nästa vecka! Maken och jag hade fredagsmys igår och käkade räkor. Hoppas inte bara att lilleman får ont i magen av det. *hoppas* Har hört att vissa bebisar kan vara känsliga...

    Frujj: Hoppas din migrän är bättre idag!

    Vi sitter nu och väntar på snickaren. Det är fortf. ett par besiktningsanmärkningar kvar att åtgärda. Bara smågrejer, men det är ganska otroligt att det ska ta 1,5 år för honom att komma och åtgärda det. Fast just denna snickaren har tydligen varit sisådär, så husföretaget har sagt upp honom. Hoppas bara att han fixar grejerna nu så allt blir klart!

  • FruTez

    Hej girls! Hoppas ni har en bra helg!

    Igår blev jag plötsligt jättedålig. Mådde lite illa, huvudvärk, frös och feber. Trodde verkligen att nu åker jag på en flunsa eller nått. Sov och sov och sov. (mellan ammningarna) och vaknade tack o lov utan feber idag. Synd bara att jag missade fikan idag. Hade verkligen velat komma, men jag kände att det är bäst att stanna hemma och vila upp mig... det går så mycket krafter nu med lilleman så det inte blir så mycket över...

    Hoppas verkligen att vi kan ta en fika till snart! Om det är någon som har vägarna förbi Rävis så är ni hjärtligt välkommna in på en kopp kaffe!

    Frujj: Hur går det med tapeterna?

  • FruTez

    Abbe: Ojojoj, som det kan gå! Haha!

    Bauti: Jolly, vilket ovanligt och fint namn! Fast jag tänker lite på Jolly Roger... hihi!

    Vi tog min pappas namn och makens pappas namn som mellannamn till lillkillen. Tycker lite synd om honom, för det är enligt mig lite mesiga namn, men så får det bli. Makens pappa heter Ove och min pappa heter Yarl. Det är bara han, min bror och en gubbe till i hela sverige som heter Yarl med Y. Så nu blir vår lille son den fjärde personen i landet med den stavningen. Det är ju lite kul! Kul också att pappa igenligen är född med J, men när de för många herrans år sedan skulle datorisera kyrkoregistret (eller va de hette) så blev ett handskrivet J inskrivet som ett Y i datorn. Tada, ovanlig stavning som pappa gillade och behöll!

  • FruTez

    Vilken fart det var i tråden idag då, va kul!

    Nibla: Va skönt att det löste sig med jobbet. Jag trodde att det var dagis som krånglade först.

    Brunch låter nice!!!

    Carma: Krya på dig!

  • FruTez

    Carma: Hoppas inte digestiven ger nått utslag på ditt socker! Jag kommer ihåg att sista gången jag var hos BM så var jag och fikade på Steinbrenner & Nyberg´s sopp och tårtbuffe. Kändes inte så smart kanske att proppa i sig massa tårta och sedan gå och kolla sockret, men jag fick fina resultat, hihi! Hoppas detsamma för dig! Ska bli så spännande med en till liten BT bebis. Är nyfiken på va det blir för liten krabat!

    Nibla: Va skönt det låter!!

    Ni som har barn, hur lång tid tog det för er innan era knoddar sov hela nätterna UTAN att behöva äta? Kan var skönt att ha nått att se fram emot och tänka på när jag för femtielfte gången mitt i natten går upp och ger lilleman mat. Tur för det lilla matvraket att han är så söt!

    Väntar fortf. på att lillen ska få någon slags normal dygnsrytm, så jag själv kan börja leva lite mer utanför husets väggar. Som tex. nu är klockan halv 1 och jag ska äta frukost!

    Hoppas annars att allt är bra med er girls! Ser fram emot date snart!

  • FruTez

    Nibla: Tack för ditt svar! Jag har ligg-ammat några ggr. men jag måste ändå resa mig upp för att rapa lillen. Så då vaknar jag ju alltid till. Han kan spy eller skrika en hel del om han inte rapas. Dessutom så ligger stackarn och krystar och gnäller på nätterna för att få ut fisarna... Då vaknar jag ju självklart igen. Tänk va jobbigt att vara så liten och inte ens kunna fisa ordentligt!

  • FruTez

    Nibla: Hahaha! Din "gigantiska mjölkstinna tutte". Tänk då på min "änu större gigantiska mjölkstinna tutte!"

    Bauti: §

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!