• FruTez
    Äldre 5 Jan 19:33
    37732 visningar
    339 svar
    339
    37732

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Hej hej!

    Carma: Tack för grattis! Kan ju berätta att även jag gissade heeeeelt fel på datumet!

  • FruTez
    Äldre 6 Jan 20:24
    #9

    Carma: Ja, vi blev lite överrumplade om man säger så. Eller rättare sagt, jag blev helt chockad! Först nu som jag förstår hur chockad. Jag visste ju att bebisen kunde komma tidigare, men när vattnet gick så var det ändå tidigare än de två veckor före som man hört. Nu 1,5 veckor efter Jespers födelse börjar saker sakta men säkert falla på plats igen. Vi har hunnit ikapp lite... Längtar efter att få rutiner så jag kan börja bli lite mer social och visa upp vår lille guldklimp!

  • FruTez
    Äldre 7 Jan 22:28
    #38

    Hej hej!

    Vinkar från min lilla låda... vet inte vilket århundrade jag kommer att kunna följa med ut på fika nästa gång. Verkar som vi fått en bebis med kolik... Inte mycket sömn här inte när lillen bara skriker o skriker. Finns det reklamationsrätt på bebisar? *ler* Tänkte på den där filmen Adam o Eva, haha!

    Usch ja... ska gå och lägga mig så får maken ta lillen några timmar, sedan är det min tur... *gäsp* Fast jag vet inte om jag kommer kunna sova med hans gallskrik... Längtar tills lilleman är lite större, sover bättre och är för gammal för magproblem.... *suck* Tycker så synd om honom när han har så ont i magen!

    Nibla: Som svar på din fråga, ingen aning! Just nu handlar det mest om att jaga sömn och överleva.

    Hoppas allt annars är bra med er allesammans! Kram från den grå...

  • FruTez
    Äldre 8 Jan 15:12
    #62

    Linum: VI åkte och handlade massor med saker på Gekås. Det är som Nibla skriver, mängde med saker under samma tak och mycket billigare än i stan. Nått som vi använder mycket annars och som kan vara bra att köpa på sig är tvättservetter (vi köpte på gekås) och tvättlappar (ikea). Nått mer som vi använder är faktiskt napp. Jättebra när lilleman är tuttig. Det finns två läger när det gäller napp. Frågar du BB eller BVC så rekomenderar de inte napp, men frågar du mammor så finns det mängder som gör det. Eftersom lillen ammar på bra så ser jag inga problem med napp. Det sägs att bebisen kan bli förvirrad för att de är olika sugteknik... vet inte, man får testa sig fram!

  • FruTez
    Äldre 9 Jan 16:45
    #77

    Linum: Tack för kramen, den var guld värd!!!!

    Bauti: Så spännande, håller tummarna för dig att det inte dröjer allt för länge. Försök sova och äta mycket kolhydrater så att du orkar med allt som kommer sedan!

  • FruTez
    Äldre 11 Jan 17:53
    #93

    Bauti: Fick ett tips av Frujj på en sida där du enkelt klockar dina värkar. www.varktimer.se tror jag det var. Jag och maken använde detta under tre nättena vi var hemma. Spännande att det satt igång! Håller tummarna för dig och tänker på dig... många varma kramar!!!!

  • FruTez
    Äldre 13 Jan 14:05

    Nibla: Hon på mitt jobb var med och tävlade i mitten av december. Hennes program kommer att sändas i Mars tror jag hon sa... Så det borde kanske vara nått liknande för dig mèd? Ska din syster vara med i samma program som dig? Kul!!!

  • FruTez
    Äldre 14 Jan 22:08

    Nibla: Hon var med och spelade in programmet den 15:e december? Var det samma dag som din bror var med? Min kollega fick reda på när det skulle sändas och jag har för mig att det var i Mars. Kommer inte ihåg exakt... Va spännande med inspelningen!! Håller alla tummar och tår på lördag!

  • FruTez
    Äldre 18 Jan 23:13

    Bauti: Fick tipset om att ge Sempers magdroppar från födeseln för att det hjälper deras små magar att komma igång snabbare! Hoppas hon slipper magproblemen inatt! Jesper har ju strul med magen till o från varje dag, men vi ger honom Minifomdroppar och det verkar funka litegrann!

    Nibla: Håller tummarna att du får ett besked du vill ha imorgon. När börjar du jobba isåfall?

    Carma: Tråkigt med en liten grinig lilltjej. Hoppas hon är gladare imorgon!

    Abbe: Jag kanske kommer på lördag! Får se hur det funkar med lillemannen och hans mage!

    Borde igentligen sova nu, men maken och jag sitter och käkar ostbricka istället. Hoppas lilleman har en bra natt annars vet jag två personer som kommer ha mörka ringar under ögonen imorgon, hehe! Gott att käka massa ostsorter som man skulle undvika när man var gravid! *frossa*

    Over and out!

  • FruTez
    Äldre 19 Jan 18:55

    Nibla: Va är det för slags jobb du står i stand by för? Hoppas det kommer nått bra snart!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!