• Bauti

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd. Passande att göra detta den första dagen på året.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!
  • Bauti

    Det är inte bara FB som krånglar
    Även Abbes & Linums blog, hittar inte sidan sägs det *grrrrr*

  • Nibla

    Har bäddat, plockat i ordning i köket, lämnat L på dagis. Har gjort mig en latte, satt på ett avsnitt av Sex and the City. Dåligt samvete? Nä, inte ett dugg!!!

  • Nides

    hej hej...

    Nibla det låter himla skönt! Varför skulle du ha dåligt samvete?

  • Carma07

    Nibla: För en som inte är riktigt kry låter det som ljuv musik att få vara själv en stund och gotta ner sig i soffan. Igår gick jag och la mig kl 21 och i morse kändes det ändå inte som att jag hade sovit något alls.

    Idag ska jag till bm. Känns lagom kul att ge sig ut i vädret, men ännu är det inte så himla illa. Jag har haft lite högt blodsocker så det var kanske inte så smart att fika på några chokladdigestive nu innan jag ska dit. Nu är det ca 6 veckor kvar och jag fattar fortfarande inte att det ska komma en bebis till.

  • FruTez

    Carma: Hoppas inte digestiven ger nått utslag på ditt socker! Jag kommer ihåg att sista gången jag var hos BM så var jag och fikade på Steinbrenner & Nyberg´s sopp och tårtbuffe. Kändes inte så smart kanske att proppa i sig massa tårta och sedan gå och kolla sockret, men jag fick fina resultat, hihi! Hoppas detsamma för dig! Ska bli så spännande med en till liten BT bebis. Är nyfiken på va det blir för liten krabat!

    Nibla: Va skönt det låter!!

    Ni som har barn, hur lång tid tog det för er innan era knoddar sov hela nätterna UTAN att behöva äta? Kan var skönt att ha nått att se fram emot och tänka på när jag för femtielfte gången mitt i natten går upp och ger lilleman mat. Tur för det lilla matvraket att han är så söt!

    Väntar fortf. på att lillen ska få någon slags normal dygnsrytm, så jag själv kan börja leva lite mer utanför husets väggar. Som tex. nu är klockan halv 1 och jag ska äta frukost!

    Hoppas annars att allt är bra med er girls! Ser fram emot date snart!

  • Nibla

    Carma, oj bara 6 veckor kvar, det känns som igår vi satt på Hullsta och fikade och du berättade den glada nyheten!

    Tez: Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg hur lång tid det tog innan L sov nätterna igenom. Jag har liksom förträngt den första perioden med henne, man är ju i sin egen lilla bubbla. Men om jag får gissa så tror jag hon var runt 3,5 månad när hon sov nätterna igenom. Då menar jag att hon somnade runt 22 och sen vaknade för att äta runt 05. När vi började med välling vid 6 månader sov hon från ca 20-06.
    Man ska dock komma ihåg att vi haft enorm "tur" med Lovisa som bara haft tre-fyra sömnlösa nätter sen hon föddes. Och med sömnlös menar jag att jag varit vaken 4 timmar, eller längre, i sträck.
    Den jobbigaste perioden var hennes första sex veckor när hon hade skena eftersom man var tvungen att sitta upp och amma på nätterna vilket gjorde att man vaknade till. Så fort hon blev av med skenan kunde jag ju "ligg-amma" vilket är mycket bekvämare.

  • FruTez

    Nibla: Tack för ditt svar! Jag har ligg-ammat några ggr. men jag måste ändå resa mig upp för att rapa lillen. Så då vaknar jag ju alltid till. Han kan spy eller skrika en hel del om han inte rapas. Dessutom så ligger stackarn och krystar och gnäller på nätterna för att få ut fisarna... Då vaknar jag ju självklart igen. Tänk va jobbigt att vara så liten och inte ens kunna fisa ordentligt!

  • Nibla

    Tez, aha då förstår jag. Behövde sällan rapa Lillan..... Det som slog mig när jag ligg-ammade var att jag skulle kväva L med min gigantiska mjölkstinna tutte.

  • Bauti

    Jag lyssnar just nu på en som har fyllt sjå med att fisa *fniss*

  • FruTez

    Nibla: Hahaha! Din "gigantiska mjölkstinna tutte". Tänk då på min "änu större gigantiska mjölkstinna tutte!"

    Bauti: §

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!