• mittid

    Konstig reaktion. Allergi??

    Tror det räcker med att hoppa över annanas och kiwi då dessa är av liknande karaktär. Druvor är också något ni kanske borde ransonera, då de är starkt besprutade och innehåller mycker rester som kanske inte helt går att skölja bort. Vattenlösliga fibrer hittar ni ju också i grönsaker och de innehåller ju dessutom mindre kalorier så det kanske kan vara en fördel om man vill minska i vikt.

  • mittid

    Så sant. Mitt pm angående druvor är med anledning av att man funnit större mängder rester i dem och att det kan vara orsak nog att utesluta dem om man nu är känslig som TS.


    aikidoaasa skrev 2009-12-29 12:34:52 följande:
    Besprutning blir man ALDRIG av med även om man sköljer av frukten/bären/salladen. Den tränger in i fibrerna.Jag vet då jag är överkänslig mot många besprutningmedel. Det funkar inte som många tror att exempelvis skala äpplena. Jag reagerar ändå. Ja, det är bekräftat av en allergi utreding som jag gjorde för några år sedan.Så det är endast ekologiska saker som gäller för mig eller så måste jag ånga det jag ska äta. Då ångar gifterna bort.
Svar på tråden Konstig reaktion. Allergi??