• Cuddly

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Ellabay: Vilken kyrka är det bild på i ditt galleri? Den är ju jättefin!

  • Cuddly

    Alltså jag känner mig som en liten noob (verklig nybörjare) här inne.

    Björnisarna... Till vals kan man väl välja vad man vill och tanken är väl att man kan dansa lite vad som helst igentligen bara det är något som dansas ihop, men in och utgång från kyrkan? Finns det så mycket att välja på? Trodde typ det fanns en... och då blir det ju inte så mycket av ett val :)

  • Cuddly

    Väntar på något skrev 2010-02-10 23:59:04 följande:


    Nu är fotografen bokad. Det blir Lannér och de åker ner till vårt bröllop utan extra kostnad. Erbjuder bilderna på CD-skiva med möjlighet att köpa extrabilder för 100 kr/st. Känns kanon eftersom jag verkligen vill "äga" mina bilder och förfoga över dem fritt.Vi valde aternativet fotografering under och efter vigseln. Valde bort heldagsfotograferingen eftersom vi inte kommer att ha någon stor fest efteråt.Så nu har jag både klänning och fotograf fixad. Underbart! Ska bara släpa mig ner till guldsmeden och få hjälp att rita upp en ring så är de största posterna fixade.
    Lannér, nyfiken... vem är det och har han någon sida på internet där man kan se bilder som han har tagit tidigare?
  • Cuddly

    Det känns som om det är supermycket som har hänt här inne sedan jag tittade in sist. Vad kul att det går så bra för alla.

    Jag och fästmannan funderar på hur mycket det skulle kosta att hyra en trubadur.. Är det någon av er som vet?

  • Cuddly

    Sedan undrar jag om det är någon som vet av och kan rekommendera någon bra trubadur...? Någon

  • Cuddly

    Har ni börjat öva på eran dans till bröllopet och vad ska ni dansa? Klassisk brudvals eller något mer spännande?

  • Cuddly

    Björnisarna: Oj jag märker att det är mycket som hänt här sedan sist jag var här inne och läste. Tack för tipset på band! Jag kollade på deras sida, men hittade inte några prisuppgifter... Vad tar de för att uppträda på er stora dag och hur länge kommer de att uppträda då?

    Är det någon annan som känner till några trubadurer?

  • Cuddly

    Pälsboll: Det kan vara smart att i inbjudan säga att de får meddela, tillsammans med osa, om de är allergiska mot något eller vill ha vegetariskt alternativ. På så sätt får ni har koll på om det till exempel är någon som är dödligt allergisk mot nötter eller liknande och hur många som vill ha vegetariskt alternativ. Blir ju lättare att planera då, både för er själva och för eventuella kockar. En hel meny tycker jag inte att man ska behöva skicka med inbjudan. Lite överraskning måste det väl få vara.

  • Cuddly

    Ellaby: Nja överreagerar lite... kanske lite kanske inte. Jag vet att jag hade blivit oerhört ledsen och att det hade känts ouppskattat och drulligt av dem. Ni lägger ju ner massor av tid och pengar. Kostar liksom inte något att skicka ett mail. Ne, jag tycker inte att du överreagerar, men kanske inte räknar med att folk liksom inte kan ta sig för att göra en sådan enkel sak. Alla tänker säkert. De har nog fått in massor med mail och så skickar de inte något själv.

  • Cuddly

    Björnisarna: Vilken butik var du inne och provade klänningen i? Tänkte att om de var så pass otrevliga när du var där så vill jag nog undvika det om jag kan...

  • Cuddly

    Björnisarna: Bra bra... för jag har förstått att det inte finns så många här i ume-trakten. De enda jag har hört talas om är Änglalikt och Högtidskläder.

    Någon som känner till någon annan butik som säljer bröllopsklänningar eller måste man åka land och rike runt???

  • Cuddly

    Åh vad mysigt det är här inne. Blir så superlycklig varje gång jag tittar in!!! Jag och fästmannen försöker att bestämma tema av något slag... framförallt färgtema, men det är ju så svårt!!!! Hur har ni tänkt med det här med tema?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!