• Cuddly

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Har all i den här tråden gift sig eller är det många som planerar också. Jag och min fästman har gått i bröllopstankar ett bra tag nu och har börjat planera lite mer allvarligt (om än i smyg). Vi vill att det skall vara en dag som vi vill ha den med nära och kära, så planering sker utan några inflikar från anhöriga :D Men, vi behöver ändå fråga om tips och råd för vi har massor av funderingar. Det känns så stort att anordna den STORA festen i vårat liv!!! Hur gör man egentligen och vad bör man tänka på? Finns det någon check-lista man kan köpa????

  • Cuddly

    Björnisarna: Tack för tipset. Var jättebra! Känner mig lite lugnare nu. Innan kändes det faktiskt nästan som om vi skulle ta oss vatten över huvudet. Nästan avskräckande.

  • Cuddly

    Vill höra om det här med lokaler... Har ni några tips på bra festlokaler som är lite mer centrala. Sävargården har vi hört är väldigt fin och mysig och Aschanska. Vilka mer kan man tänka sig att man skulle vilja boka? Vilka har ni varit och tittat på?

  • Cuddly

    Jag har en fråga om det här med möhippor också. Har en väninna som väldigt nyligen tillsammans med fästmannen bestämt sig för att gifta sig. Enormt roligt!!! Det är galet vad mycket jag ser framemot det. Hur som helst så tycker jag ju att det skulle vara roligt att anordna någon form av möhippa om inte någon annan har fått den rollen. Vet ni om det finns någon etikett hur man brukligt gör... och vem som får den rollen?

  • Cuddly

    Pushar för svar på Jeanette85. Jag vill så gärna höra om vad ni tycker om Sävargården och andra fest lokaler i stan... Har ni varit och kikat på några? Vad tycker ni?

  • Cuddly

    Tack tack... Jag och fästmannen är ute i enormt god tid. Vill hinna planera allt i lugn och ro och istället för att oroa oss för budget så vill vi hellre vänta ett litet tag och få det som vi vill ha det, med så många gäster vi vill. Vill inte gärna känna som om vi måste hålla oss tillbaka.

    Har en moster som är designer och det skulle vara enormt roligt om hon skulle vilja göra min klänning. Tyvärr bor hon hemskt långt borta, så jag misstänker att det skulle bli svårt. Hon sydde min mors bröllopsklänning och det hade varit roligt om jag hade kunnat ha den, men jag och min mamma har inte samma kroppsform. Både till min egen besvikelse och min mors. Jag har fällt många tårar över det för den är helt magiskt vacker.

  • Cuddly

    Vad tycker ni förresten om det här med budget. Hellre att göra det snart och kanske begränsa sig pga budget eller vänta tills man inte behöver bekymra sig?

  • Cuddly

    Jag har hört talas om en festgiromall som skall vara bra att ha när man planerar bröllop. Är det någon av er som vet något mer om vad det är och vad den är till för?

  • Cuddly

    Jag tycker kjellins utan tvekan är bäst. bra bemötande, kunniga, proffsiga och lätta att ha med att göra. Men, jag vet inte hur det är med tillverkningen av ringar. Har för mig att de gör det också. Du kan ju alltid åka på bröllopsmässan som skall hållas den 30:e denna månad. Där är det ju en hel del som brukar vara och perfekt om man vill fråga frågor.

  • Cuddly

    Det verkar som att många här inne tycker att anna thurfjell är riktigt duktig. är det någon som vet om hon kommer att visa något på bröllopsmässan?

    tror förövrigt också att mässan är på plaza. det har den varit de senaste tre åren tror jag :)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!