• Ellabay

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Nu är inbjudningarna skickade och ringarna ska beställas imorn. :D
    Weeei! Nu börjar det allt ta sig.

  • Ellabay

    jag börjar tveka kring mitt val av klänning. alltså den är underbar med långt släp. Men jag undrar bara hur jag ska göra med släpet efter vigseln. Provade klänningen igår igen och höll upp släpet som hon sa att man skulle göra men det såg ju inte klokt ut där bak.

  • Ellabay

    eadirf:
    Jo, visst kan man göra en upphängning. Men min är ganska speciell där bak. Två laget varav ett med lite spetsliknande men tror dte bara är min bröllopsnojor som börjar komma nu för min klänning är ju den jag VILL ha. :)
    Angående smycka så har vi beställt våra ringar därifrån också och jag är såå nöjd med dom. Superbra service men just leveransen vet jag inte om än då vi beställde ringarna i tisdags. :)

  • Ellabay
    Björnisarna skrev 2010-01-09 12:43:33 följande:
    Jag är nojjig över att vi ska glömma bort ngn viktig detalj.. tex missa skicka in hindersprövningen :) haha.. Hur gör ni med bröllopsresa? Har ni bokat? Vart ska ni åka? Eller ska ni inte åka alls?
    Vi åker nog till turkiet i 1-2 veckor efter bröllopet bara för att komma iväg. Vi får ev tillgång till en lägenhet i alanya som en av våra kompisar äger. Men julen 2010 åker vi till thailand eller Bali som vår "riktiga" bröllopsresa.
    Det ser jag verkligen fram emot. :)
  • Ellabay

    Vi har beställt våra ringar från kjellins och jag är riktigt nöjda med deras bemötande. Vi hade en massa guld från in farmor så priset för våra två ringar blev dryga elva tusen kr istället för 22 tusen kr. Känns som ett väldigt stort steg för en smalare budget. :) Sånt uppskattas alltid!

  • Ellabay

    Vi kommer ha min sambos kompis som fotograf. Han har det som hobby och är väldigt duktig. Sen har min brudtärna också utvecklas en hobby för fotografering och vi likaså. Så systemkamerorna kommer att användas flitigt på vår dag. :)

  • Ellabay
    Pälsboll skrev 2010-01-13 15:57:49 följande:
    Vart ska bröllopsmässan vara?
    plaza hotell är det väl? Har för mig att det ska vara det.
    sambon jobbar så jag får försöka dra med någon kompis. annars får jag gå själv :(
  • Ellabay

    Hej alla brudar!
    Hur har ni det där ute i snöstormen. Usch såna här dagar längtar man verkligen till våren och sommaren. Speciellt jag som härstammar från stockholm. Brrr!

    Jag har nu lagt ut bilder på min klänning som jag tyvärr fått lite ångest över. Jag är så fundersam över det långa (dock väldigt vackra) släpet. Jag har provat att hålla i öglan som hon sa att jag skulle göra men det ser ju inte klokt ut eftersom det är två laget på klänningen. Är det bara bröllopsnojor som spökar nu eller är det så att jag verkligen börjar ångra mitt val?

    På bilderna har jag ingen underkjol på mig så den ska vara mer "fluffig" och sen självklart sys ut. Nu vet jag hur de stackars kvinnorna förr i tiden hade det med korsett. Det gäller att andas små andtag. ;)

    Sov gott!

  • Ellabay

    en till fråga. Tror ni det finns möjlighet att ändra blixtlåset till snörning?
    Jag har läst någonstans att det ska inte vara så svårt att gå till en sömmerska och fixa det men skulle de bli snyggt är ju frågan?

    Gaaaah blir galen på mig själv ibland.

  • Ellabay
    Cuddly skrev 2010-01-19 09:17:54 följande:
    Ellabay: Vilken kyrka är det bild på i ditt galleri? Den är ju jättefin!
    det är holmsundskyrkan! Tycker den är supervacker!
  • Ellabay

    har börjat fundera lite på att kanske ha ett liveband / dj på festen iaf. Vill verkligen inte ha en fest där musiken dör ut.
    Kan ni tipsa om något billigt band /dj här i umeå trakterna?

    Försöker googla men hittar inget.

  • Ellabay

    idag är det bröllopsmässan och jag är redo att fara NU. va där förra året men då var man inte i bröllopstankar. :)
    Eller jo men vi visst inte att det skulle bli året därpå.

    Sen ska jag till smycka och hämta ut våra ringar!!! Oh så spännande!!

  • Ellabay

    tyckte bröllopsmässan förra året var mkt bättre än den iår. Blev faktiskt lite besviken. Men trevlig iaf att få gå runt och titta lite.
    A´De mesta är ju som redan fixat. Var även och hämtade ut våra ringar från kjellins och ooooh vad vackra dom är.
    Ska lägga upp en bild så fort jag hittat kameran i flyttkaoset.

    Mindre roligt är att vi numera har flyttat och vår tredje nyckel till vår gamla lägenhet är borta så vi måste betala tvåtusen kr för nytt lås. Känns sådär lagom roligt när man precis betalt ringarna plus en ny diskmaskin. wohooo!!

  • Ellabay

    Nu var det längesen jag var här inne. Våra plner ligger på is nu denna månad då vi gjort en hel del redan och bara väntar på att få komma igång med pyssel när gästerna har osat.
    Ringarna är betalada denna månad. Sååå vackra!

    Har kollat upp med en dj på kvällen och ev kommer vi boka en. :)

    Men som sagt nu ligger allt stilla och jag börjar känna att nu närmar de sig och det är med blandade känslor. jag kommer sakna att få planera och längta efter bröllopet men den TOKlängtar jag till dagen D då vi får leva ett liv som gifta. :)

    Är det fler som känner som jag?

  • Ellabay

    vi funderar också lite på vad vi ska heta. jag tycker om min sambos efternamn (nygårdh) men har svårt att se mig själv heta det i efternamn. (men antar att de är en vanesak?)
    Sen heter min mamma qviström (men inte jag) men det är bara vår släkt som heter det efternamnet med Q och det betyder väldigt mkt för mig och min sambo skulle kunna tänkas heta det men även där är vi osäkra.

  • Ellabay

    Vi har 1 april som sista OSA dagen och hitills har vi fått en några stycken. tror alla kommer ringa i sista dagarna.
    Vi har även önskat att gästerna ska maila in en låt dom tycker om elelr påmminner om oss. Men hitills har jag endast fått från svärföräldrarna. Tycker det är tråkigt när man försöker fixa ihop något och av alla 96 gäster är det inte en enda som mailat.
    förutom svärföräldrarna.
    Överreagerar jag?

  • Ellabay
    Björnisarna skrev 2010-03-27 10:41:29 följande:
    Nu är brudklänningen köpt!! Det blev en sånhär:www.foreverbridals.com/gownpix.aspvad tycks???!:)
    SUPERVACKER!!! Oh vad vackra vi alla brudar kommer vara. Nu är det inte länge kvar för oss. :D
Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!