• ALLIMA

    Luleå med omnejd 2010

    Vi gifter oss först 8/1 2011 men hänger gärna med här ändå för att höra alla era tips ang. frisör, fotograf, trubadurer osv. Vi har börjat planera så just nu kollar jag mest runt och jämför.

  • ALLIMA

    saga 2010 : var gör du naglar, makeup o hår? pris? Känns som en liten djungel med allt att kolla upp och jämföra priser osv. tacksam för tips om allt!

  • ALLIMA

    Vi ska gifta oss i Gammelstads kyrka, nederluleå och har bokat datum. Önskade idag få bekräftelse och får då beskedet att det kommer i höst. Känner mig då osäker på om det verkligen blir av då och kan skicka ut inbjudningar i augusti. Fick då svaret att det bör jag kunna göra... Hur skulle ni reagera på detta? Känns lite vagt...

  • ALLIMA

    arcnix : Tack! Känner mig dock lite tjatig med kyrkoassistenten men vill ju samtidigt känna mig säker på att vårt datum gäller. Sen att vi måste höra av oss närmare för en exakt tid kan jag godta.... har mailat henne igen för att få bekräftelse... Har flera långväga gäster som bör få veta datum mer än 6 mån. innan för att boka billigt flyg. Sen är det ju ok att skicka ut inbjudan 4 mån. innan.

  • ALLIMA

    arcnix : nu har jag fått bekräftelse via mail med ett bokningsnummer också. Ingen tid ännu eftersom den vanliga är kl. 15 och vi var inne på kl. 16 men det får vi bestämma senare då. Känns bra ha fått via mail nu och även med bokningsnumret. Nu är det på "rikt".

  • ALLIMA

    Någon som har tips på solister eller trubadurer? Tacksam...

Svar på tråden Luleå med omnejd 2010