• arcnix

    Luleå med omnejd 2010

    Hej på er alla som ska gifta sig i Luleå med omnejd under 2010!

    Jag ser att det har funnits många trådar med Luleåbrudar som ska gifta sig nästa år, men de flesta verkar vara stängda numer. Därför tänkte jag att jag startar en tråd här, och om någon vill vara med skulle det vara jätteskoj!

    Hur går det för er? Vilket datum gifter ni er? Hur långt har ni hunnit med planeringen? Har ni skickat ut inbjudningarna ännu och hur går det med med kläderna och tårtan?

    undrar arcnix

  • Svar på tråden Luleå med omnejd 2010
  • arcnix

    Hej Angel2 och välkommen till tråden

    Vad kul att du ska gifta dig! Kommer det att ske i Luleå eller på någon annan ort i närheten? Var har du kikat på klänningar?

    Jag och min m2b håller som bäst på med att bestämma nästa datum för att åka upp till Luleå. Då är det dags för provsmakning av menyn och tårtan, besöka floristen och bestämma blommor, besöka frisören och bestämma frisyr. Något som vi ännu inte fått ordning på är musiken till festen. Vi skulle vilja få tag på någon trubadur som spelar lite Frank Sinatra och andra gosiga låtar på ett piano/keyboard eller så. Har du någon koll på musiker i norr?

    Ha det fint så länge!

  • arcnix

    Välkomna Zia och tornedaling!

    tornedaling> vad nyfiken jag blir på din planering, måste nog kolla in din blogg med en gång :) Ska du gifta dig i tornedalen? I Övertorneå?

    Angel2> Jo, vi har bokat Thord på Thords foto i Gammelstad. Vi har träffat honom en gång och pratat över telefon några tillfällen. Han är mycket trevlig och lyssnar på ens önskemål, så honom kan jag varmt rekommendera. Det där med att inte vilja köpa klänning håller jag med dig om. Jag ville inte heller det, men är man som jag (kort) så fanns det inte så många som erbjöd uthyrning :( Så jag fick köpa en till sist, men kommer att sälja den via blocket sedan och hoppas på att någon nappar :)

  • arcnix

    Är det någon av er som vet hur man kan få tag på någon som kör veteranbilar i Luleå med omnejd? Jag letar på nätet med det är svårt att hitta...

  • arcnix

    Hej Allima och hjärtligt välkommen till tråden!

    Var ska ni gifta er någonstans? I Luleå eller någonstans runtomkring? Har ni börjat något med planeringen ännu?

  • arcnix

    Allima

    Vi ska också gifta oss i Nederluleå kyrka och hade samma undran då vi bokade kyrkan ett år i förväg. Det kändes inte riktigt bra, så vi valde att ringa en gång extra och fråga om vår bokning. Vi skickade även ett mail till församlingen och bad dem om att verifiera datum och tid. Vi fick tillbaka ett svar där de i skrift bekräftade bokningen. Vi kände att detta räckte för oss för att kunna lita på att vi verkligen fått "vår" tid i kyrkan. Jag skulle inte vänta med inbjudningar och annan planering tills att deras vanliga "pappersbekräftelse" kommer i brevlådan. Vi ska gifta oss den 12 juni 2010 och bokade kyrkan 12 juni 2009 och vi fick pappersbekräftelsen för bara några veckor sedan. Lycka till i planerandet inför den stora dagen!

    hälsar arcnix

  • arcnix

    Allima

    Jag tycker att det är helt ok att du tjatar på assistenten. Vi lägger ju alla ner mycket tid och pengar på vår stora dag, och då är det inte mer än rätt att få tydlig information från olika parter, så go, go, go, tjata på du tycker jag! ;)

    Konstigt att du inte fick boka klockslag, det fick vi... hmm...

    Vi har också långväga gäster som även kommer från andra länder, så jag förstår dig när det gäller att vara ute i god tid. Hoppas att det löser sig så att du kan känna dig lugn.

  • arcnix

    Allima

    Bra jobbat tjejen! Alltid skönt att ha något "på pränt" om det skulle uppstå diskussioner längre fram.

Svar på tråden Luleå med omnejd 2010