• Izunia

    Konfettiregn

    Härligt Gemma!!! Du är gjord för att föda barn och gör det med stil dessutom! Vilken fantastisk upplevelse du fått vara med om och tur att det gick snabbt och riktigt smidigt. Klart att det inte var skööönt men det undkommer man inte. Synd att din man inte hann komma. Men så är det när man föder på en kvart!!
    Självklart håller du i lyxstilen genom hela förlossningen och dessutom shoppar på vägen hem. Du är min idol!!

  • Izunia

    Fru F GRATTIS!!! Vad kul att ni också ska ha en bebis till! Det var verkligen längesen vi sågs nu alla och det borde väl vara dags för det snart??

    Jag kan tipsa om Hyatt Regency Hotel som ligger i New Jersey men precis vid vattnet. Jag tror det är ett metrostopp till innerstan men det står så här: distance to city: - min. (water front location) så det kanske går båt???

    Vet inte exakt pris, men jag minns att det för 2 år sedan var bra priser inkl fukost och lyxigt fint hotell. Vi valde tyvärr bort denna då min mammas vännina bokade in oss på Sofitel på 5th istället. Nu blev vi ju bjudna på hotellet och det var ett fint hotell mitt i city, men liten och inte värt pengarna...

  • Izunia

    Klassiskt tips i NY - Rainbow room längst upp på Rockefeller... Väldigt mysigt och lite old feeling över det hela. (Jeans är inte välkommet, men jag hade tur för mammajeans var det enda jag hade med mig till NY)

  • Izunia

    Lapinette om ni gillar skumpa borde ni gå till Champagne bar på Plaza (tror jag!?) precis vid Central Park. Det var trevligt och nästan som ett måste för den här old fashion NY känslan.

  • Izunia

    Hippo.. jag är verkligen ledsen över att ni fått så tråkiga besked om er vän. Även om ni befarade att han omkommit kan man nog aldrig förbereda sig på det. Ovissheten är ju verkligen värre så jag hoppas innerligt att der finner er vännina.

    IKEA kök... jo vi har ett. I know all about varenda julbelidiot där. Men ännu värre...transportföretagen..(= oftast postens) där finns de värsta!

  • Izunia

    Här är adressen till Champagne Bar:
    Neighborhood: Midtown East
    Plaza Hotel
    768 5th Ave
    New York, NY 10019

  • Izunia

    Hippo jag tycker absolut inte att du ska känna uppgivenhet än. När resultaten kommer (och oavsett vilka det må vara) så tar ni det därifrån. Det finns MASSOR att göra för att hjälpa er på traven, det gäller bara att hitta rätt läkare. Finns det några specialistkliniker där ni bor? Styrkekram till dig!

  • Izunia

    Mlle jag är nere 5-17 mars. Hade varit toppen om ni hade prickat in en helg där!

    Tycker definitivt ni borde försöka att köra igång nu!

  • Izunia

    lapinette det var ju skönt att höra att det inte var några större problem. Det verkar ju som om allt ser bra ut. Förstår även frustrationen över att den inte är lika sammarbetsvillig. Ibland blir det kanske att man önskar att det var ett större fel så att de skulle kunna göra något åt det?
    Omtänksam din man är som köpte semlor! Det är ju så gott!

    Flyger Transavia från Stockholm? De har annars jättebra priser till innsbruck. Föröker boka biljett till pappa nu också, men han m¨åste resa från Polen och naturligtvis finns det INGA flyg varken till Innsbruck eller Zurich. Det fanns nåt med 2 stopp för 11.000 så det känns ju inte riktigt prisvärt!

    Eller ska ni boka skidresa inkl hotell (charter)?
    Vore ju naturligtvis hur roligt som helst med alla er där!

    Har precis bokat in min vännina som bor där för tillfället den 7 mars för utgång för att fira min födelsedag. Mannen jobbar på min födelsedag dagen efter så vi får ju turas om att gå ut vs babysitta. I österrike firar man ändå födelsedagar dagen innan dvs på 12-slaget. Jag minns bara förra året.. Inte ultimat att släppa i väg en ny mamma på spritfest.. Kunde ju knappt behärska mig!!

Svar på tråden Konfettiregn