• mittid

    Ofrivillig älskarinna

    Heja!!! Det är just det du behöver, tappa respekten för honom för han är inte värd någon... Han respekterar inte Dig inte sin bedragna tjej och troligen inte heller sig själv. Det blir sällan bättre av att han går med "vinst" = får utdelning för sitt respektlösa beteende... VARFÖR skulle han få en chans med Dig????? Var rädd om dig istället och gå vidare!

    Lurad till att vara annan skrev 2009-12-27 17:28:03 följande:


    ARG!!! Jag är så sjukt ARG!!! Vill bara skrika o gråta... kunde inte låta bli att kolla upp vem hans flickvän va igår.. hittade lite på nätet... och såg att hon är 10 år yngre än honom..... fick panik av att se hennes namn osv.. MEN samtidigt.. va fan... 10 år yngre.. tydligen blev han gubbsjuk i tidig ålder.. Han ringde nyss o jag sa väl en del väl valda ord till honom.. så nu är vi nog ganska mkt ovänner.. men.. det är kanske lika bra det.. jag orkar verkligen inte må såhär längre.. och det känns som om jag tappat respekten för honom allt mer... vem fan tror han eg att han är?! Dax att växa upp..... ARG!!!
  • mittid

    Tror du behöver just det du skriver... få ur dig tills det är "slut" på krutet/ilskan liksom... för att sedan börja på nytt och förhålla dig neutral till honom.

    Ni är båda bedragna och den du vill straffa med att berätta är ju honom... bra el. dåligt? Hämden är ljuv sägs det ju?! Den nöten blir iaf. svår att knäcka. Hur du än gör så tänk efter före och fundera på konsekvenserna, alltså undvik att göra det i affekt... Vänta lite så vet du vad det är värt att inte berätta/berätta. Vem blir det svarta fåret tror du?!

    "jag vill inte va ovän med honom, vill inte bråka med honom ... men... jag kan inte låta bli!!!!!!!!!!! Måste få ur mig allt jag vill säga"

Svar på tråden Ofrivillig älskarinna