• Lurad till att vara annan
    Äldre 13 Dec 12:25
    11907 visningar
    42 svar
    42
    11907

    Ofrivillig älskarinna

    Detta hände mig och jag behöver skriva av mig lite..

    Jag har lärt känna en kille, sedan i somras... Det har alltid varit en viss sorts spänning mellan oss.. någon konstig dragningskraft.. har inte riktigt kunnat förklarat det.. vi har flirtat med varandra men det har inet varit så mkt mer än så.. Jag har dock alltid tyckt att denna killen varit sjukt charmig.. Förtvå månader sedan.. blev det mer än flirt.. vi började umgås mer.. gå o fika.. det ena ledde till det andra.. vi började ha även ha sex... helt underbar sådan.. både han o jag va överens om att det va det bästa någonsin... Jag blev kär, riktigt förälskad.. visst han var eg inte mit typ.. men.. så som han fick mig att känna.. heeelt underbat och allt med honom kändes så rätt!! Dessutom bekräftade han alla dessa underbara känslor som jag hade med att han kände likadant.. jag började undra.. kan det vara så här bra?!?! Och nä.. det kunde det inte..

    En dag.. satte han sig ner o grät och berättade att... han hade flickävn sendan 5 år tillbaka.. !?!?! Jag blev sååå chockad att jag inte fick fram så mkt.. i samma veva säger han för första gången att han älskar mig.. Så... där är jag idag..

    Va gör man?! jag inser ju att killen är ett komplett svin.. samtidigt så försvinner inte mina känslor för honom på en dag sådär.. Jag VILL träffa honom samtidigt som jag HATAR honom för det han gjort mot mig.. och .. stackars han stjej...

    Kan tillägga att vi varit väldigt offentliga och att jag inte anade detta pga det.. På min fråga hur han vågat vara så pass offentlig med mig svarade han atthan är kär i mig och inte tänkte klart.. Nu säger han att han behöver tänka över sitt liv... JAG tror inte hna kommer att lämna henne och jag har själv sagt att jag inte vill vara tillsammnas med honom för HUR i helvete skulle jag någonsin kunna lita på honom.. Jag mår sjukt dåligt av hela historien och vet varken ut eller in... som sagt.. gränsen mellan hat och kärlek är hårfin..

  • Svar på tråden Ofrivillig älskarinna
  • CeKe
    Äldre 13 Dec 12:55
    #1

    Kan bara säga att jag varit där... ingen höjdarsituation. Hade jag varit som du, hade jag trots att det kanske inte är lätt, dragit mig ur illa kvickt. Han sa att han älskade mig och jag blev kvar länge i tron på att det tillslut skulle bli vi och det mådde ingen av oss bra av.. och precis som du skriver, skulle du aldrig kunna lite fullt ut på honom!

    Var stark och lycka till

  • Sebast­iána
    Äldre 13 Dec 14:29
    #2

    Bäst att du drar dig ur snabbt som ögat. Visst det kommer att göra ont men det blir så mycket värre om du drar ut på det (som att dra av ett plåster alltså).

  • scimmi­etta
    Äldre 13 Dec 14:35
    #3

    Håller med CeKe om att du måste vara stark... det är ingen rolig situation och jag har själv varit med om det. Men skillnaden i min situation var att jag visste om från början att han hade flickvän och att deras förhållande inte var bra... Men det är en sjukt jobbig situation för alla inblandade. Och det är inget som går över på en vecka eller så... Det gäller att ni båda är klara på vad det är som gäller och att du inte går och "väntar" på att han ska bestämma sig... För det är inte alla som är så pass starka i sig själva att de vågar ta sig ur ett dåligt förhållande och följa sina hjärtan...
    För mig gick det så bra att vi varit tillsammans i snart 4 år och till sommaren ska vi gifta oss.
    Jag hoppas att det går bra för dig!
    Kram och lycka till!

  • Chrizz­y
    Äldre 13 Dec 19:09
    #4

    Har själv varit i din situation som så många andra men jag visste också att han hade förhållande. MEN... jag kan också tillägga att vår kärlek övervann allt till slut och vi blev ett par nästan 15 år efter skandalerna och det är med honom jag med STOR glädje ska gifta mig med. Kan tillägga att jag hade svårt att riktigt lita på honom i början men vi vet nu vart vi har varann, vad vi vill med våra liv och vi har mognat båda två. Ibland finns en kemi och kärlek som man aldrig kan glömma och det kan bli lyckliga slut. Kram och lycka till!!

  • Lurad till att vara annan
    Äldre 13 Dec 19:28
    #5

    Ja.. det är verkligen delade åsikter och erfarenheter gällande mitt problem... Har själv grubblat hela dagen... väntar på honom nu.. han ska komma förbi bara för att ge mig en puss.... sen ska han väl hem till sitt antar jag.. känns för jävligt men det är så det är.. jag FÖRSÖKER att tänka på annat... försöker att intala mig själv att jag inte vill ha honom.. ändå så är han i mitt huvud hela tiden vad jag än gör... Han säger att det är likadant för honom... vilket jag hoppas men inte vågar lita på... Trots allt så e det jag som går och lägger mig ensam om kvällarna..

  • Äldre 13 Dec 19:30
    #6

    Oavsett vda du gör, gör det för dig, inte för honom!

  • CeKe
    Äldre 13 Dec 19:50
    #7

    Jag tycker du ska ställa ett ultimatum till honom. Han måste välja helt enkelt. Henne eller dig. Åhh, jag känner att jag blir irriterad av ditt senaste inlägg, för jag känner sååååå väl igen mig. Jag önskar för min egen del att jag ställt ultimatumet sååå mycket tidigare än jag gjorde. Han valde att stanna hos sin tjej och det gjorde ont, samtidigt som det var en lättnad och en möjlighet för mig att gå vidare.

    Jag tycker ärligt att han snackar skit när han säger att det är lika jobbigt för honom. Han har ett val, han kan välja dig om han älskar dig som han säger.. Du har dock egentligen just nu inget val att välja honom. Den enda som kan ge dig det valet, är han, om han dumpar sin tjej.

    Som sagt, försök att stänga öronen för hur jobbigt det är för honom etc, så ömma inte för honom kring det. Gör, som anne på grönkulla skrev, det val du gör för din skull.

    Jag tror att din enda chans att "vinna" honom är att ställa ett ulitmatum.. annars är det alldels för lätt för honom att både ha kakan och äta den och då behöver han inte göra nåt val och det kommer du fara jätteilla av!

    Lurad till att vara annan skrev 2009-12-13 19:28:54 följande:


    Ja.. det är verkligen delade åsikter och erfarenheter gällande mitt problem... Har själv grubblat hela dagen... väntar på honom nu.. han ska komma förbi bara för att ge mig en puss.... sen ska han väl hem till sitt antar jag.. känns för jävligt men det är så det är.. jag FÖRSÖKER att tänka på annat... försöker att intala mig själv att jag inte vill ha honom.. ändå så är han i mitt huvud hela tiden vad jag än gör... Han säger att det är likadant för honom... vilket jag hoppas men inte vågar lita på... Trots allt så e det jag som går och lägger mig ensam om kvällarna..
  • CeKe
    Äldre 13 Dec 19:52
    #8

    Med andra ord är mitt tips: inga fler pussar eller söta sms innan han gjort sitt val. Tufft, jag vet...

  • anno08
    Äldre 13 Dec 20:35
    #9

    oj, vad svårt!
    efter drygt nio år med mitt ex kom jag på att han var otrogen med sin kollega o när jag ställde honom mot väggen lämnade han mig för henne direkt, han älskade henne o hade velat separera i flera månader..
    allt detta gjorde förstås jätteont men dom var verkligen kära och nu några år senare har dom barn o hus o verkar väldigt lyckliga! det här var förstås ett helvete när det väl höll på men jag gick vidare o efter två år träffade jag min stora kärlek som jag gifte mig med för tre månader sen.
    tänk så bra det blev för både mig o exet!=)
    så älskar du honom kanske det är värt att va stark o ställa ultimatum.. lycka till!

  • Lurad till att vara annan
    Äldre 14 Dec 10:31
    #10

    CeKe en fråga, du säger att du ställde ett ultimatum och att han valde sin tjej. Vad hände efter det, ärligt, träffades ni inte mer efter det eller fortsatte det ett tag till trots detta? Jag känner själv att jag är rädd just nu för att säga till honom att välja.... för jag vet inte om jag är beredd att förlora honom helt och hållet just nu :S

    Jag hoppas att jag succesivt ska kunna tona ner mina känslor för honom...långsamt vänja mig vid tanken på att det är som det är.. kasnke naivt att tro att det ska fungera .. men... gud.. jag vill verkligen inte hela vår "story" ska ta slut just nu :S

    Å andra sidan, så... blir det inte bra så som det är heller, innan jag visste om att han hade tjej så var allt väldigt lekfullt och roligt... men nu har allt blivit så allvarligt... mkt mer negativt... och negativa känslor...

Svar på tråden Ofrivillig älskarinna