• CeKe

    Ofrivillig älskarinna

    Kan bara säga att jag varit där... ingen höjdarsituation. Hade jag varit som du, hade jag trots att det kanske inte är lätt, dragit mig ur illa kvickt. Han sa att han älskade mig och jag blev kvar länge i tron på att det tillslut skulle bli vi och det mådde ingen av oss bra av.. och precis som du skriver, skulle du aldrig kunna lite fullt ut på honom!

    Var stark och lycka till

  • CeKe

    Jag tycker du ska ställa ett ultimatum till honom. Han måste välja helt enkelt. Henne eller dig. Åhh, jag känner att jag blir irriterad av ditt senaste inlägg, för jag känner sååååå väl igen mig. Jag önskar för min egen del att jag ställt ultimatumet sååå mycket tidigare än jag gjorde. Han valde att stanna hos sin tjej och det gjorde ont, samtidigt som det var en lättnad och en möjlighet för mig att gå vidare.

    Jag tycker ärligt att han snackar skit när han säger att det är lika jobbigt för honom. Han har ett val, han kan välja dig om han älskar dig som han säger.. Du har dock egentligen just nu inget val att välja honom. Den enda som kan ge dig det valet, är han, om han dumpar sin tjej.

    Som sagt, försök att stänga öronen för hur jobbigt det är för honom etc, så ömma inte för honom kring det. Gör, som anne på grönkulla skrev, det val du gör för din skull.

    Jag tror att din enda chans att "vinna" honom är att ställa ett ulitmatum.. annars är det alldels för lätt för honom att både ha kakan och äta den och då behöver han inte göra nåt val och det kommer du fara jätteilla av!

    Lurad till att vara annan skrev 2009-12-13 19:28:54 följande:


    Ja.. det är verkligen delade åsikter och erfarenheter gällande mitt problem... Har själv grubblat hela dagen... väntar på honom nu.. han ska komma förbi bara för att ge mig en puss.... sen ska han väl hem till sitt antar jag.. känns för jävligt men det är så det är.. jag FÖRSÖKER att tänka på annat... försöker att intala mig själv att jag inte vill ha honom.. ändå så är han i mitt huvud hela tiden vad jag än gör... Han säger att det är likadant för honom... vilket jag hoppas men inte vågar lita på... Trots allt så e det jag som går och lägger mig ensam om kvällarna..
  • CeKe

    Med andra ord är mitt tips: inga fler pussar eller söta sms innan han gjort sitt val. Tufft, jag vet...

  • CeKe

    Han valde sin tjej och vi slutade att träffas. Det var jag som inte ville ses, för jag orkade helt enkelt inte. Vi träffas fortfarande ibland då vi har gemensamma vänner nu, men det var nu länge sen vi hade nåt och det går bra.

    Jag vet, det är skittufft och i alla fall för mig tror jag känslorna för honom nästan bara blev ännu starkare för att det blev förbjudet.. och jag trodde inte jag skulle överleva en dag utan att träffa honom. Men se, det gick jag lever, och ganska så snart mådde jag även bättre.

    Jag tror nog du lurar dig själv med att dina känslor sakta ska avta om du fortsätter att träffa honom. Lätt att det blir precis tvärtom och enklare kommer det inte att bli. Sen om du verkligen vill ha honom, tror jag nog inte att du vill dela honom med någon annan som blir förd bakom ryggen, så enda sättet som jag ser det, att få honom, är att få honom att välja. Han kanske ju faktiskt går ifrån henne för dig. Det verkar ju va flera som skrivit här som varit med om den varianten också =)

    Lycka till

    Lurad till att vara annan skrev 2009-12-14 10:31:46 följande:


    CeKe en fråga, du säger att du ställde ett ultimatum och att han valde sin tjej. Vad hände efter det, ärligt, träffades ni inte mer efter det eller fortsatte det ett tag till trots detta? Jag känner själv att jag är rädd just nu för att säga till honom att välja.... för jag vet inte om jag är beredd att förlora honom helt och hållet just nu :S Jag hoppas att jag succesivt ska kunna tona ner mina känslor för honom...långsamt vänja mig vid tanken på att det är som det är.. kasnke naivt att tro att det ska fungera .. men... gud.. jag vill verkligen inte hela vår "story" ska ta slut just nu :S Å andra sidan, så... blir det inte bra så som det är heller, innan jag visste om att han hade tjej så var allt väldigt lekfullt och roligt... men nu har allt blivit så allvarligt... mkt mer negativt... och negativa känslor...
  • CeKe

    Eller jag kanske ska skriva att så här lång efteråt och efter att jag träffade Kece (min m2b) så finns det inte minsta spira till sådan attraktion från min sida längre


    CeKe skrev 2009-12-15 09:48:00 följande:
    Han valde sin tjej och vi slutade att träffas. Det var jag som inte ville ses, för jag orkade helt enkelt inte. Vi träffas fortfarande ibland då vi har gemensamma vänner nu, men det var nu länge sen vi hade nåt och det går bra.
  • CeKe

    Klart normalt att va arg och antagligen väldigt sunt! Jag lekte med tanken att skicka ett anonymt brev till killens tjej =) Men gjorde det aldrig... Men tanken var skön

    Tror din ilska är din bästa hjälp att ta dig ur det här faktiskt! Och ett sätt att se att din självkänsla är intakt och att du själv vet att du är värd nåt bättre än ett smygförhållande med en kille som är så feg att han inte vågar välja!

  • CeKe

    Underbart jobbat! Fortsätt så, så kommer du snart må bättre!

Svar på tråden Ofrivillig älskarinna