• shakynose

    Ofrivillig älskarinna

    DUMPA!!
    Gå vidare! Gråt, skrik, kaosa, gör vad du behöver, men det kommer aldrig att bli sådär romantiskt och härligt igen efter detta. Tror du verkligen att han fortfarande skulle vara tillsammans med sin flickvän om han visste att han BARA älskade dig? Nä.
    Du förtjänar att bli älskad av någon som bara älskar dig och som är ärlig och stark nog att veta vad han vill. Den här killen har ljugit för dig LÄNGE, vad mer behöver du veta?

    Om du verkligen ändå vill ha honom så ställ honom mot väggen och tvinga honom att välja! Du säger att du är rädd att förlora honom helt, men: Han kommer aldrig att riktigt finnas för dig så länge detta får pågå.

  • shakynose

    Lurad till att vara annan skrev 2009-12-14 11:46:09 följande:


    Nej jag tror inte att han BARA älskar mig, jag vet att han är förvirrad och inte vet vad han vill. Han säger att han inte var beredd på att få såna känslor för mig, att han inte trodde det var möjligt att bli så tokkär nu... efter 5 år i ett förhållande... Och ja.. han har dröjt med att berätta sanningen.. och det var riktigt svinigt gjort.. jag försvarar inte det på något sätt.. men som jag skrev innan, det är inte tillräckligt för att jag bara ska kunna bli helt kall mot honom känslomässigt... Och jag är fullt medveten om att jag inte har honom helt ut... men alternativet är att inte ha honom alls.. och.. ja.. du har säkert rätt i slutänden ändå jag BORDE DUMPA o gå vidare..
    Han vill antagligen ha er båda två. Så enkelt är det! Som sagt: Om du vill ha honom så ställ ett ultimatum. Du måste vara stark nu, annars blir du olycklig sen.
Svar på tråden Ofrivillig älskarinna