Inlägg från: Fårävvör |Visa alla inlägg
  • Fårävvör

    Maj 2011

    Och vi har inte bestämt oss än, antingen 21e eller 28e maj!

  • Fårävvör

    Haha, första maj det vore nåt ja... Eller inte! Jag bor i Uppsala och här är första maj årets största bakis-dag, vilket även inkluderar skräp i varenda park och frigolit i ån... Inte det roligaste att visa upp för släkt och vänner direkt. Men visst, det finns ju fler lördagar i maj än 21e och 28e!

    Förresten, är vi första "månads-tråden" för 2011 eller har någon hunnit före?

  • Fårävvör

    Hehe, vi har inte kommit alls långt med planeringen... Vi har i alla fall bestämt stad och ungefär hur många gäster vi vill bjuda. Har kollat lite på budget också. Jag trodde att vi hade bestämt oss för borgerlig vigsel, men sambon har börjat vela lite mellan borgerligt och kyrkligt. Troligtvis har jag kört över honom lite på den punkten eftersom jag alltid tänkt en borgerlig vigsel och han inte riktigt vetat vad han vill. Så han ska helt enkelt komma på vad han vill.

    I vår har vi tänkt kolla på vigselplats och festlokal (och boka) och sen i höst ta tag i kläder och sånt lite mer. Vi ska sälja våran lägenhet och flytta i vår/sommar, så vi har lite annat att tänka på för tillfället...

    men självklart kan jag inte låta bli att surfa efter klänningar och dikter och en massa annat!

  • Fårävvör

    Vi valde maj för att det var det enda som blev kvar... Uteslutningsmetoden helt enkelt!

    Jag kommer troligtvis åka på konferens i slutet av april nästa år, vilket gör att jag inte vill gifta mig under månaden innan, pga att jag kommer behöva koncentrera mig på jobbet. Så alternativen som återstår då är antingen någongång jan-mars eller maj eller framåt. Att gifta sig i jan-mars funkar inte så bra med mitt jobb, speciellt inte om vi vill åka bort någonstans i samband med bröllopet.

    Den andra begränsande faktorn är att vi hoppas på att det studentband jag var med i förut vill spela på festen, vilket de endast kan göra under terminstid. Så då föll juni och framåt bort...

    Kvar är då maj, men eftersom jag kommer hem från konferensen (om jag ska åka) precis i månadsskiftet, lade vi bröllopet i slutet av maj. Därför har vi också två alternativ, för vi har inget "speciellt" datum i maj som vi siktar in oss på, utan det är dom två datumen som blev kvar!

Svar på tråden Maj 2011