Inlägg från: Korallbruden |Visa alla inlägg
  • Korallbruden

    Juli 2010

    Ja du kan slå ut den om det inte är ett eternetyband för då börjar det kosta...

  • Korallbruden

    Katja! om det är så att du har lite att göra så kan jag meddela att vi nog alla tycker att det är bra för du är ju här då!!! och är snäll mot alla. Jag vågar lova för oss alla att vi uppskattar hjälpen Gulligt gjort av dig/Korallbruden.

  • Korallbruden

    Skulle mr K tappa sin ring så skulle han få en ny för en 1000 lapp från Guldfynd .

    Vad har ni valt för klädkod i inbjudningarna?

    Rund oss har det börjat en diskution att man kan inte göra så och inte så och ÅÅÅÅÅÅHHHH nej inte mörk kostym under sommaren för alla kommer att dö i värmeslag... osv... funderar på jeans och vit t-shirt... det har ju alla hemma redan... skulle kunna vara en kul grej som alla kommer ihåg. Eller ta något i graderoben som alla redan har sätt och som du trivs i.

    Har i ren protest har jag hittat en underbar caketopper som finns i mitt galleri och har blivet min bild här på bt. Tänkte ha den på vår tårta mitt bland alla rosor Vad tycker ni om den?

  • Korallbruden

    Åhhh!! Gulle dig! höll på att säga vart då men klart jag vill gå in och shoppa dem hur sökte du för att hitta dem?

  • Korallbruden

    det heter igen och inte med extra n korallbruden... även om juli brudarna börjar vänja sig vid ordblinda mig... blir så trött ibland...

  • Korallbruden
    rosesarered skrev 2010-01-28 15:43:42 följande:
    Jag har beställt min vigselring!Bara sådär. Galet va Var hos min svägerska i affären hon jobbar i och hade med mig gammalt guld vilket visade sig vara 10 gram. Fick prova på ringar och fastnade för en 22tusen kronors engelbrekt ring. Ligger inte riktigt i vår budgetklass så istället smälter de ner guldet och använder det till skenan och gör en egen design som utgår ifrån ringen.Det kommer att bli så fint tyvärr ingen bild än.
    Vad spännande vi ser fram emot en bild.

    Ceke: Jag kan bara hitta den ena caketoppern som är nr 1 i mitt galleri. Såg du båda?
  • Korallbruden

    Det beror på hur du kommer att vara klädd Är ni lika dant klädda då går det hem... Annars tycker jag barn skall få vara barn och vuxna få vara vuxet klädda.

Svar på tråden Juli 2010