Inlägg från: Korallbruden |Visa alla inlägg
  • Korallbruden

    Juli 2010

    Dagen fynd: Ljushållare i hjärtform i rätt färgtema för 15 kr/2st.
    Dukningen tar sig

    Skall ha vita dukar och rejält med röda rosenblad istället för löpare. Röda rosor i någon slags dekoration med fyndade pärlnålar instuckna i rosorna.... det växer fram långsamt. Alla hjärtans dag var bra när det gäller att fynda hjärtsaker billigt

  • Korallbruden
    sajberpillan skrev 2010-02-14 19:48:06 följande:
    nu finns våra inbjudningskort på bild i galleriet. Där harj ag även lagt upp en bild på den beställda klänningen ( den 1a)
    jag tycket om din klänning och grattis till klara inbjudningskort.
  • Korallbruden
    CeKe skrev 2010-02-14 13:51:33 följande:
    Tjohoo =) Nu har min klänning börjat ta form och idag gick det att se rätt bra hur slutprodukten kommer bli. Helt otroligt kul Idag nålade vi fast sidenet och spetsen utifrån var sömmar ska va, hur veckningarna ska bli etc. Lääängtar tills nästa gång jag ska hem och se hur den tagit form!
    Vad bra att det känns bra med känningen.
  • Korallbruden

    Mr Korall friade i Key West och jag fattade ju inte att han menade allvar förrän på kvällen när vi satt på ett sunkigt militärbar och drack en mindre god öl... så jag funderar på att ta Key West tema Bjuda på Key lime pie till efterätt och ingångsmarch skulle vi kunna ta Top Guns take my breat away som är mr K favo balad

    och köra utgång till

    men tankarna ändar på sig varje dag Är en riktig energitjej så jag skulle gladeligen kunna gå in eller ut till följande låt riktad till mr Korall

    Klockren!

    En sak är solklar... de sockersöta låtarna som finns på "alla" bröllop skall vi försöka undvika i det längsta... känns inte så personligt... har dock en liten bridzilla fadäs för "du är allt" som också är fin att trava in i kyrkan med...

  • Korallbruden

    Här skulle det mesta kunna blandas i hopp till en enda stor gott och blandat påse av bröllopsmusik . Öppna landskap är klockren, rock är grymt bra, älskar modern country, har en bror som är enormt bra på klassiskt så jag undrar: Hur mycket musik får man ha på ett vanligt kyrkobröllop? Tänkte spela musik på cd en halvtimma innan vigsel startar så hinner man avverka ett antal bra låtar och gästerna får något vackert att lyssna på. Skall jag vara en rå diva så kan jag ju alltid gå in till denna (med mycket glimt i ögat)

  • Korallbruden

    Hur långt är det inte till påsk skulle du ångra dig eller känner abstinensen komma så har jag givet upp på att försöka låta bli att logga in .... har hört att de första dagarna är värst vi finns här när du saknar oss!!!


    JollyO skrev 2010-02-16 21:48:27 följande:
    Eftersom jag inte kan låta bli att sitta inne på bt mm flera timmar om dan ska jag ta lite fasta från det nu. Vi ses till påsk (om jag håller ut så länge) eller kanske någon gång däremellan. Hoppas att det mesta är färdigt då Kram kram brudar!
  • Korallbruden

    Jag skall inte anmäla oss för jag är en ganska hemsk tävlingsmänniska tror att både trädgårds- och bilfonden hade gått in i bröllopsfonden och att det hade blivet ett enormt fokus på detaljer från min sida. Hade tappat fokusen på stora kärleken och personen Korallbruden utan enbart projekterat tv-bröllop. Kan du frånse tävlingen så varför inte vara med och få njuta av andras bröllop live också Lycka till hälsningar Korallis.


    KatjaB skrev 2010-02-16 20:44:28 följande:
    Förresten, ang. det här med tv4 och bröllopsprogrammet. De frågade ju oss och vi funderade på att det kunde vara en kul grej, om man inte lägger så mycket vikt vid det, mest skoj. Men ju mer folk skriver här på bt i trådarna om just programmet, så blir jag mer och mer velig. Jag hade inte bilden av att det skulle vara någon form av catfight eller smutskastnings-tv.. men folk reagerar så starkt över hur de absolut inte skulle ställa upp.. alltihop börjar ge lite magont, från att ha klurat på saker som att hoppas festen blir kul, eller att vi hinner med allt som ska fixas, så tänker jag mest på hur det blir med tv där, om de framställer vårt bröllop på något helt annat sätt som de själva valt att så ska vårt bröllop vara.. om ni förstår hur jag menar. Eller att man blir ledsen om man sen får höra riktigt elaka kommentarer i efterhand på tv.Vad tycker ni tjejer? Vi har inte bestämt oss helt utan tänkte att vi får klura lite, kände mest för att ventilera lite nu.. vet inte vad jag ska tycka
  • Korallbruden

    Apropå duvor i färgtema så får man inte glömma sockerbitarna i färgtema med förhand pålimmade strösselhjärtan dom har blivet det stående skämtet i sthlbrudarträff tråden.

  • Korallbruden

    Jag skrattar gått åt tanken att någon sitter med sockerlim och pincett och petar bort de lila strösselhjärtanen och enbart tar de rosa och fester dessa på en vit sockerbit...tänk om något hjärta skulle ramla av på den stora dagen... inte bra!!! Känner att där går en bridezillagräns.

Svar på tråden Juli 2010