Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    Vad kul att du hittat klänning, men ring o säg att du är sjuk o att du kanske borde prova någon mer modell innan du bestämmer dig, de kansek kan hålla på den några dagar extra åt dig. borde ju inte vara några problem, oddsen för att någon annan vill ha just den klänningen i den storleken inom bara ett par dagar är väl inte så stora.

  • KatjaB
    kece skrev 2009-12-07 14:45:19 följande:
    en fråga. Hur ofta fejkar en kvinna orgasm? Vet att fröken korall skruvar lite extra på sig nu. :) Det med korall var skoj. :)
    Ja om man nu är så dum att man fejkar orgasmer får man väl skylla sig själv. Det lär ju liksom inte bli bättre om sambon tror att han är rena He-Man i sängen och fortsätter att göra "fel"
  • KatjaB

    fina halsband och armband. Tycker det är så svårt att hitta smycken, jag vill ha klassiska pärlor som inte är för långa och inte har en massa annat på. Men det verkar vara helt omöjligt att hitta sånt som inte är äkta pärlor och iom det jättedyra. Alla billigare varianter faller mig inte i smaken, passar inte i stil eller är för långa halsband osv.
    Riktiga ilandsproblem som ni hör, men iallafall

  • KatjaB

    fast det är ju kul att kunna ha nåt som man har lite anknytning till, inte bara nytt. Fick en gång i tiden en guldkedja av mamma med ett K på, tyckte om den, dessvärre har jag flera år sedan slarvat bort den.. finns säkert att köpa likadana än idag om jag bara letar, hade jag haft det kvar hade jag helt klart haft den på mig.


    CeKe skrev 2009-12-07 19:39:09 följande:
    Mm, jag har sån tur att mamsen har ett par superfina örhängen i guld och pärlor som jag tänkte låna. Halsband lutar mot det enkla, fina i guld som jag ofta har till vardags och som jag en gång i ti´n fått av min gudmor. Kanske låter trist, men gillar det verkligen Kanske ska sluta använda det ett tag, så känns det mer speciellt på bröllopsdagen!
  • KatjaB

    nej det måste det inte vara för min del heller, vill bara inte att smyckena ska konkurerra med allt annat eftersom det är en del pärlor på klänningen också.
    Men annars så funderar jag på ett monogram med våra initialer, såg det i en tidning och det var jättefint. dessvärre varken priser eller ställe de köpt det på.. antagligen dyrt


    rosesarered skrev 2009-12-07 21:20:08 följande:
    Jag har sett många fina smycken på etsy.com, tror att det är rätt varierande i prisklass.Annars är det fint med svävande pärlor som säljs lite här och var på nätet.Själv vill jag ha nåt enkelt som en enkel kedja med en pärla pch pärlörhängen. Behöver verkligen inte vara äkta för min del.
  • KatjaB

    det kanske kan vara nåt.. såg liknande örehängen som du beskriver men i prisklass på 3-4000 kr vilket är något mer än vad jag tänkte ha själv *host*


    JollyO skrev 2009-12-07 22:18:07 följande:
    Har du kollat på Glitter? De har en del i varianten du beskriver. En favorit där va en guldkedja med en stor rund pärla och en liten rosett i guld som hängde "över" pärlan. Men inget köp ännu...
  • KatjaB

    Vi satt o spånade lite på fyllningar i tårtan. Simon gillar inte för mycket grädde och jag är väldigt förtjust i choklad. Funderar på browniebotten med vit chokladmousse och svartvinbärskompott eller passionsfruktsmousse. Ett överdrag av marsipan för ett klassiskt utseende.

    tror ni det blir för mastigt?

  • KatjaB

    jo det är ju iofs sant, man äter sig ju inte direkt mätt på tårtan.


    CeKe skrev 2009-12-08 22:13:43 följande:
    KatjaB: tycker också det lät smaskens! För min del gör det inte så mycket om det är mastigt.. Man (käs jag) tar väl inte så jättemycket tårta ändå, så då får det gärna va mastigt Och för övrigt, Gu va jag garva när jag precis läste alla inlägg idag Fasen Kece, glömde bort att Korallbruden har känninger på Gräddö! Nu får du va snäller så vi slipper smulorna Eller är det säkrast att hitta ett nytt hemligt näste...
Svar på tråden Juli 2010