• shakynose

    Hur reagerar ni pa detta?

    Jag skulle inte bry mig ett smack. Får också en massa grejer på mejlen, ibland roliga, ibland bara dumma och det är ingenting jag reagerar över.
    Om någon skickar bilder av random chicks till min partner så är det väl hans grej att säga ifrån om han inte vill ha dem? Jag bryr mig verkligen inte, om han gillar bilder på snygga nakna tjejer så är det väl bara bra? Varför skulle min kille avstå från sådant bara för att han har min välsvarvade uppenbarelse till frukost varje dag?

    Rasistiska skämt skulle jag dock bli fly förbannad av och det skulle personen som skickade skräpet också få veta. Det är inte en del av min "skämtkultur" och jag vill inte ha sådant i min brevlåda.
    Paper Feed skrev 2009-12-03 10:41:37 följande:


    Alltså, om det stör dig och om du inte gillar det så överreagerar du inte. Om dessutom din man sagt att han inte ens vill ha det så be din svåger sluta skicka dessa mail. Be din man säga till ordentligt att han inte vill ha fler, det är varken töntigt eller genant. Vissa gillar sånt, vissa inte...så enkelt är det.
    Ärligt: Om han tog illa upp över att få de där bilderna så skulle han väl ha sagt ifrån redan?
    Om han inte bryr sig så skall du inte tvinga honom att göra en stor sak av det heller, så jag tycker verkligen inte att du skall be honom att säga ifrån. Jag hade gått i taket om min partner lade sig i på det viset.
  • shakynose

    Paper Feed skrev 2009-12-03 13:05:36 följande:


    Hmm, jag svarade på TS fråga, varför citerar du mitt svar och vrider det till att jag tvingar min sambo till något?
    Nej, det var som svar på att du uppmanade henne att ställa krav på sin sambo.
  • shakynose
    Chris24 skrev 2009-12-03 13:12:02 följande:
    Jo men nu handlar det ju om HENNE, att hon inte gillar det, sen om du eller hennes egna partner inte tycker det är en stor sak är ju nåt annat, för det är ju din åsikt om just denna saken. Men om det stör henne väldigt mycket, nu menar jag, hon kan inte sluta älta det, hon sover illa om nätterna osv och kan inte komma över det (nu överdriver jag också men du fattar poängen..) Då ska ju hon ta upp det med han och då får ju han antigen säga ifrån att han tycker hon är löjlig, då risken finns väl, eller får han respektera hennes åsikt o vilja, för ibland kan man ju inte alltid tycka eller hålla med den andre om allting men respektera tror jag på mycket i ett förhållande iaf.
    Nja, det var ju så att han hade sagt att han inte tyckte att det var så himla roligt och att han egentligen inte ville ha sådana mejl. Men jag tycker att det får vara upp till honom att säga ifrån om han verkligen vill att brorsan skall sluta att skicka dem. Det är ingenting som TS skall säga åt honom att göra i så fall.
    Men visst, om hon tycker att det är asjobbigt så måste de ju diskutera det. Men nu är det ju inte så enligt TS.
  • shakynose
    Moirie skrev 2009-12-03 15:21:24 följande:
    Så länge inte min BM är den som letar upp bilderna och skickar runt dem så skulle jag inte bry mig. Gud förbjude att jag hölls ansvarig för allt dumt som dimper ned i min brevlåda
    Haha! Eller hur?
  • shakynose
    shakynose skrev 2009-12-03 19:48:56 följande:
    Paper Feed skrev 2009-12-03 13:05:36 följande:Nej, det var som svar på att du uppmanade henne att ställa krav på sin sambo.
    edit: Inte sin sambo utan sin man.
  • shakynose
    chiqitita skrev 2009-12-03 23:17:40 följande:
    For att klargora sa handlade det om emailen och inte telefonen-den kollar jag inte (men det bor man kanske borja gora efter Tiger incidenten nu Men det ar inte det att jag gar in for att "kolla" utan vi har vissa gemensamma konton sa att vi har varandras passwords for email och har inget att dolja. Men jag ska ta ert rad och inte gora en alltfor stor grej av det hela. Visst, nu bad jag honom att be sin bror att inte skicka sant om han nu inte far ut nagot av det. Men jag stoppade mig sjalv fran att sen fraga honom om han verkligen gjort det. For det fick mig att kanna mig lite som en mamma. Han vet vart jag star och det visste han forrut med men vad gor man. "Pick you battles" som Dr Phil sager och det har ar nog anda inte vart att braka om. Ni har ratt nar ni ocksa sager att det ar ju anda inte han som tar intiativ till det har. Det har ar en man som tycker det ar mest fanigt nar kvinnor "forsoker" att vara sexiga och han ser igenom sant och ar nog anda valdigt mogen och sager att han inte har intresse av nagon annan an mig anda.Sa jag borde val lyssna pa det istallet antar jag?!
    Ja det borde du verkligen!
  • shakynose

    Paper Feed skrev 2009-12-04 11:20:42 följande:


    Om en part i ett förhållande mår dåligt av något den andre parten gör så är det ju självklart att man gör något åt saken. Förstår inte vad problemet är? Nu handlar det ju även om något så simpelt om mejl, inte om att byta jobb eller sluta umgås med vissa kompisar. Det handlar inte om att ställa krav, det handlar om att kompromissa så att båda trivs i förhållandet.
    Men hon mår ju inte dåligt av det! Dessutom handlar det ju inte om vad maken gör utan om vad hans bror gör.
  • shakynose
    mittid skrev 2009-12-04 17:16:02 följande:
    Håller inte med dig om det faktum att hon inte mår dåligt... det står inte svart på vitt att hon gör de... men Vet du det?!!?Skulle hon ha skrivit här om hon inte brytt sig??Kan det vara så att det påverkar självkänslan när ens man/sambo glor på naken/porrbilder på andra tjejer??
    Du får fråga TS, men hon skriver uttryckligen flera ggr här att hon inte gör så stor sak av det. Jag tänker tolka det som att hon talar sanning.
    Dessutom så var det ju inte så att hennes man glodde på porr utan att han helt utan att ha bett om det får nakenbilder i sin brevlåda av en förmodligen välmenande bror med dålig humor.

    Jag tror inte för en sekund att detta påverkar TS självkänsla nämnvärt, för hon verkar vara en vettig kvinna.
  • shakynose
    mittid skrev 2009-12-05 18:06:52 följande:
    Nej jag tänker inte fråna TS....Det handlar inte om sanningar eller osanningar...Det handlar heller inte om huruvuda hon är vettig eller inte vettig...
    Nähä, jaha? Vill du komma någonstans med detta, för jag förstår inte riktigt poängen (om det finns någon)?

    TS undrar om hon skall tycka att det är obehagligt att hennes man får email med lättklädda tjejer från sin bror, trots att han egentligen inte är intresserad av sådant. Hur så många av er har kunnat läsa in att TS mår dåligt, eller har dålig självkänsla, eller att hennes man porrsurfar i denna situation har jag lite svårt att begripa?

    Det säger ingenting om henne eller om hennes man utan enbart något om att hennes svåger har taskig humor och eventuellt en omogen kvinnosyn. Jag hoppas verkligen inte att TS mår dåligt av det, men om hon gör det så skulle jag säga åt henne att skärpa sig!
  • shakynose
    mittid skrev 2009-12-06 13:17:32 följande:
    Med tanke på din ton, så är det kanske dags för dig att skärpa Dig!
    Ursäkta? Förklara dig!
Svar på tråden Hur reagerar ni pa detta?