• chiqitita

    Hur reagerar ni pa detta?

    Min man far ibland skamt emails fran kompisar och sin bror. Men ibland kan det vara lite snuskigt som att en tjejs underliv visas och det ar ett skamt runt detta. Eller en naken tjej och ett tontigt skamt ni vet. Men emellanat sa skickar aven hans bror bara en naken tjej som typ for ogongodis och jag tycker inte det ar ratt. Om man ar gift sa tycker inte jag att ens man ska sitta och titta pa andra kvinnor sadar. Ett skamt email som gar runt och som man sjalv far ar val kanske inte sa farligt men att halla pa och skicka en naken bild pa en modell kanns liksom lite barnsligt och fel.
    Nar jag fragat vad min man tycker sjalv sa sager han att han bryr sig inte och vill inte ens ha det skickat till sig. Sist det har hande sa han att han sagt till sin bror om detta men det vet man ju inte om det stammer. Det ar nog lite genant for en man att saga till om detta kan jag tro. Men han ar heller inte den sortens kille som vare sig laser eller tittar pa snusk. (Jag vet t ex andra vissa gifta man som prenumererar pa typ Playboy eller Slitz och frun ar ok med det) Sa aven om han nu ar man och sjalvklart tycker om snygga tjejer sa ar han inte san att han gor det overdrivet.
    Tycker ni att jag overreagerar over detta eller haller ni med? Ibland kan jag sjalv tycka att jag borde tanka att "killar ar killar" och jag borde vara glad att han inte surfar snusk eller ar ute och springer om kvallarna. Jag gor ingen stor grej av detta men tycker det vore intressant att hora hur ni har det och hur ni reagerar over det har?

  • Svar på tråden Hur reagerar ni pa detta?
  • chiqitita

    Det ar sa intressant och larorikt att hora andras asikter. For jag forsoker verkligen att inte ta at mig sa som jag gor och att inte braka om minsta sak. Som ni sager, det ar ju inte han som letar upp detta och skickar runt. Men jag kan ju inte lata bli att tanka att "han maste ge ut signaler att han har den humorn" typ. Men jag bor val inte tanka sa langt kanske....
    Det handlar ju bara om att personen han far det ifran ar omogen och barnslig. Men det ar jatteskont att kunna fa stod harifran som sagt, tack!

  • chiqitita

    For att klargora sa handlade det om emailen och inte telefonen-den kollar jag inte (men det bor man kanske borja gora efter Tiger incidenten nu Men det ar inte det att jag gar in for att "kolla" utan vi har vissa gemensamma konton sa att vi har varandras passwords for email och har inget att dolja. Men jag ska ta ert rad och inte gora en alltfor stor grej av det hela. Visst, nu bad jag honom att be sin bror att inte skicka sant om han nu inte far ut nagot av det. Men jag stoppade mig sjalv fran att sen fraga honom om han verkligen gjort det. For det fick mig att kanna mig lite som en mamma. Han vet vart jag star och det visste han forrut med men vad gor man. "Pick you battles" som Dr Phil sager och det har ar nog anda inte vart att braka om. Ni har ratt nar ni ocksa sager att det ar ju anda inte han som tar intiativ till det har. Det har ar en man som tycker det ar mest fanigt nar kvinnor "forsoker" att vara sexiga och han ser igenom sant och ar nog anda valdigt mogen och sager att han inte har intresse av nagon annan an mig anda.
    Sa jag borde val lyssna pa det istallet antar jag?!

Svar på tråden Hur reagerar ni pa detta?