• KatjaB

    Hur reagerar ni pa detta?

    Skulle nog inte reagera så starkt, själv får jag en massa skämt sms som är rätt buskis och ibland lite smått smygrasisiska av en kollega. Har sagt att det inte riktigt är min humor, men tydligen hennes så jag gör ingen grej utav det.. hon får väl skicka det om det nu gör henne lyckligare. Att jag får dem betyder ju inte att det är mina värderingar eller min humor. Men däremot kan jag säga att om min sambo skulle sitta och gå igenom min mobil för att sedan konfrontera mig över något som gjort honom upprörd, DÅ skulle jag bli väldigt irriterad.

  • KatjaB
    Chris24 skrev 2009-12-03 09:21:25 följande:
    Vem kollar vems telefon? Nu missa jag nåt?
    ja ts antar jag, eller sitter han glatt och visar upp alla porriga sms han får.. hehe, då kan jag iofs förstå om man blir lite smått irriterad
  • KatjaB
    Chris24 skrev 2009-12-03 09:45:04 följande:
    Nja, hon skrev nog från hans mail har jag för mig eller? Haha, nu blev jag förvirrad.. eller så visa han väl henne sina bilder, TS i fråga kanske kan svara oss? hahaha.
    ok, fick för mig att det var på mobilen, men oavsett.. jag skulle bli väldigt irriterad om min sambo kollade min mail. Det är ju som att läsa varandras post, oavsett innehållet.

    novia: jo, jag har sagt till. Med smygrasistiska så menar jag skämt där ordet neger används osv. Jag har sagt att det inte är min humor och en vass kommentar om rasism. Men tror att kollegan skickar dessa som mass-sms så då är jag med. Det är nån gång det kommer nåt sånt skämt, annars är det mest buskis-skämt som jag inte är så intresserad av heller.
    Dock känner jag att jag sagt ifrån och inte svarar eller kommenterar smsen, men mer än så känner jag inte att jag behöver ta en strid för. Sen hör det väl till saken att jag är provanställd och passar mig väl lite för att bli osams med personalstyrkan. Nog för att jag står för vad jag tycker, men man kan ju välja sina strider.
  • KatjaB
    Chris24 skrev 2009-12-03 10:22:29 följande:
    [citat]ok, fick för mig att det var på mobilen, men oavsett.. jag skulle bli väldigt irriterad om min sambo kollade min mail. Det är ju som att läsa varandras post, oavsett innehållet.Jo, den diskussion är nog olika hos alla, själv bryr jag mig inte alls om post, sms, mail osv om min partner öppnar upp brev eller nåt, vi är nog lika "dåliga" där, vi öppnar varandras post, läser varandras sms och skickar omkring mail ibland Haha, nu när jag tänker efter så kan jag allt om han och hans koder överallt och han om mig! Va jobbigt om det tar slut, då måste man ju byta allt sånt där fall i fall liksom, beror på hur det tar slut kanske också isf men inte ska det ta slut heller, hoppas jag Men du fattar, nu babblar jag märker jag!Jag är också sådär med såna rasistiska skämt men kan förstå dig där om man är provanställd osv, man får visst akta sina strider då. Men om du ändå bara ignorerar dem så är det ju skitsamma, hon får väl göra det som tillfredställer henne typ.
    ja, det är väl olika det där, och inte för att det handlar om hemligheter så, men jag kan inte förstå vad man har för behov av att vara inne på varandras mail över huvud taget. Har man en egen mail så använder man sig väl av den, och inget som är i hans mailkorg är ju knappast riktat till mig. Så jag förstår inte riktigt poängen med det. Men alla är vi ju olika som sagt
Svar på tråden Hur reagerar ni pa detta?