Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Idag stör jag mig inte LIKA mycket på vädret, det är soligt ute och det ser OK ut, har vågat mig på tights och klänning bara för det men fan ta det om det är iskallt ute då!

    Nej,vad säger jag, jag avskyr detta vädret i vilket fall som, hatar vintern och just nu stör jag mig på snön, aldrig slut och vintern!!

    Ps, visst var det en härlig tråd jag startade för alla som bara vill gnälla av sig? Ds.

  • Chris24

    Just nu stör jag mig på min blivande och hans onödigt dumma jävla idiotiska kommentarer så in i helvete!!!!!

  • Chris24
    Alexxxi skrev 2010-02-05 09:33:12 följande:
    Idag stör jag mig på människor som inte kan hålla sitt ord!!!!!!!!!!! Chris, behöver du prata?
    Tack vännen, det var en sån där jobbig kväll du vet, smågnabb och skit.. tell you all about it later.

    Du måste berätta hur det går med idioterna i ditt liv runt bröllopsplaneringen! Ringer dig i helgen!
  • Chris24
    empa83 skrev 2010-02-08 18:20:01 följande:
    Idag stör jag mig inte, för idag fyller jag 27år! skulle vara då att min man jobbar 12 timmar idag... men han kommer hem snart nu.
    Grattis på din dag! Hoppas du får en kanon dag i denna kyla och allt
  • Chris24
    Panzerfaust skrev 2010-02-11 00:09:43 följande:
    Jag stör mig något våldsamt på diskrimineringsombudsmannen, lägg ned skiten. Helt vansinnigt att en myndighet har blivit en kassako för kränkta förslagna invandrare och minoriteter. En muslimsk man får 60 000 i näven för att han inte fått en praktikplats för att han vägrat skaka hand med ett företags VD. Arbetsförmedlingen anser att mannens beteende ligger till grund för att han inte får något jobb/praktik och fråntar honom ersättning. Nu anser alltså DO att detta är diskriminering och ger mannen 60 lök, skandal!Genom att diskriminera den kvinnliga VD:n utifrån kön så ska väl i sådana fall de 60k bara vända i den muslimske mannens händer för att skickas vidare till henne? Men nej.
    Nej men vänta lite, det var ingen diskrimering mot kvinnan, mannens sätt och hälsa var artigt och hålla handen mot hjärtat, det var hans sätt, inget mer. Det är precis som ovanför säger, sunt förnuft och inget fel ser jag i det heller faktiskt.
  • Chris24

    sun moon skrev 2010-02-12 00:10:17 följande:


    malung86 och GrodanoJag2010 vad ska vi göra? Det bästa vore om våra BM satte ner foten ordentligt men min svärmor är så psykiskt instabil och börjar gråta för ingenting så det kommer inte att gå. Jag har fått henna att börja gråta en gång för att jag sa vad jag tycker. Då ang. hennes äldsta son.. inte om att han gnäller över att jag "tog" hennes yngsta Lite rädd för att hon ska gnälla på vår bröllopsdag istället för att vara glad för vår skull..
    Bara skit i henne! Om han kan försöka o skita i henne så gör det, min är inte så mycket bättre, just nu har min blivande o hon inte pratat på 1mån, hans födelsedag kommer upp nästa vecka.
    Om han inte kan skita i det får han faktiskt sätta ner foten och säga till henne på skarpen, hur kul är det inför bröllop o allt? Nu får ju kvinnan rycka upp sig isf!

    Förlåt men jag tänker på min blivandes böliga mamma som är otrolig ibland asså..
  • Chris24
    Panzerfaust skrev 2010-02-11 13:54:33 följande:
    Hans sätt att hälsa utifrån sin kultur innebär att han inte tar en kvinna i hand (vissa skakar inte hand med icke muslimska män heller). Den kulturella yttringen är faktiskt kränkande gentemot den som sträcker fram handen. Nu är det så att i Sverige skakar man hand när man hälsar på folk oavsett vad man har för personliga invändningar mot det. En person som vägrar skaka hand med kvinnor visar med all önskvärd tydlighet att kvinnan inte är värd att skaka hand med och är en yttring av den könsapartheid som är vanlig i fundamentalistisk Islam, det är knappast normen inom Islam att inte ta i hand.Att inte ta en utsträckt hand är en skymf mot den som man inte tar i hand sedan spelar det ingen roll om man utifrån egna märkligheter väljer att lägga handen på bröstet och säga hej eller om man hälsar genom att dansa fågeldansen.
    Hmm, jag uppfattade inte det så visserligen men men.. får väl läsa igenom den lite mer noggrann sen!
  • Chris24

    Idag stör jag mig på hur tidigt jag är uppe pga våra grannar! VARJE DAG!!!! Så hör man skrik o skrik o skrik vid 6-7 på morgonen, faaaaaen då! VA TYSTA!!!

  • Chris24

    Idag stör jag mig på att jag blöder sååå otroligt mycket fast jag har p-stav o är nu tom rädd! Blev helt illamående innan o yr så min blivande fick hålla i mig, sen ryggen dödar mig! OJ! Vilken dag! O där kom han hem med rosor i ena handen meddans han försöker hålla upp mig i andra, stackaren!

  • Chris24
    Malung86 skrev 2010-02-14 23:03:33 följande:
    Hur många dagar har du haft kraftiga blödningar?Hoppas det blir bättre!
    Till o från sen staven kom in så jag snackade med barnmorskan idag, ska nog ta ut den =/ Den tycks ha slutat verka tidigare än normalt men hellre ut med den än overkande nu, bröllop och allt =) Inte tid med barn nu ju, haha! men det löser sig, får väl gå tillbaka till mina piller helt enkelt, gör inget faktiskt, den skulle ju ut efter bröllopet så
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."