Inlägg från: molntussen |Visa alla inlägg
  • molntussen

    Vem gifter sig den 12 juni 2010?

    Hej, här har ni fler som gifter sig 12 juni 2010! Vikens kyrka är bokad, festlokal och fotograf likaså....sen har det liksom tagit stopp Näst på tur är min klänning....ser ut att bli från kina!

  • molntussen

    Har ingen bild i mitt galleri men testar med en länk: www.millybridal.com/store/comersus_viewItem1.asp&idCategory=50

    Funkar den inte kan du gå in på millybridal.com och söka på modell wg0603.
    Verkar vara rätt många som beställer därifrån och de allra flesta verkar också mycket nöjda....men lite nervös e man ju....men snart, snart ska jag ta steget och beställa

    Kom på att vi snart har bockat av en punkt till på att-göra-listan, nämligen bokat bröllopsresan. Vi planerar en kryssning i Karibien med några inledande dagar i Miami, ska bli sååå kul! Ska ni andra åka på bröllopsresa och vart i så fall?


    PHE skrev 2009-11-29 23:06:48 följande:
    Ngn bild på klänningen? Kina - låter spektakulärt.
  • molntussen

    Hej, hur går det för er alla? Själv känner jag att jag har gått ner lite mycket på detaljnivå istället för att fokusera på de stooora sakerna som måste göras. Har tex köpt organzapåsar och pärlor till servettringar istället för att beställa klänning och fixa inbjudningskort Hur gör man för att komma på rätt spår igen?....nåja, det kommer kanske med tiden Hoppas allt går framåt för er!

  • molntussen

    Hur går det för er alla? Hade planeratt att fixa en massa nu under julledigheten, men så blev det ju såklart inte... men vi har nog bestämt hur inbjudningskorten ska se ut, ett steg på vägen...

Svar på tråden Vem gifter sig den 12 juni 2010?