• Sofieo­chJami­e
    Äldre 27 Nov 10:11
    9368 visningar
    44 svar
    44
    9368

    LCHF/fettdieten

    Jag har kört på LCHF ett tag nu och kan också rekomendera den. Vi började prata i denna tråden för ett tag sedan men det har dött ut lite.
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3550942.html

    Började i Mars men tog uppehåll under två månader i sommras. 163cm, startvikt 74kg, målvikt 60kg. Jag har gått ner 9kg än så länge så jag har lite kvar. Har problem med hormonerna och min läkare sa att jag kommer få kämpa mycket hårdare än många för att lyckas gå ner, men det har jag gjort och varje gram minus är en seger.
    Läser mycket bloggar för att få inspiration.

  • Sofieo­chJami­e
    Äldre 27 Nov 13:48
    #14

    Ja jag har PCOS, mycket hormoner i rörelse. Men efter några månader på LCHF så kom mensen tillbaka :)


    MissInko skrev 2009-11-27 10:18:56 följande:
    om du har problem med hormonerna så kan det vara preventivmedlet som spökar, det var därför jag fick gå ner så mycket första gången. Nu har jag kopparspiral och har inga problem alls med mina hormoner. Mycket fisk o skaldjur och rent fett brukar hålla hormonerna i shack!Lycka till!
  • Sofieo­chJami­e
    Äldre 1 Dec 08:34
    #41

    Olika typer av dieter passar för olika typer av människor, självklart passar inte alla dieter för alla. Om man kastar LCHF i sjön för att många tror på den och tror att den är bra om man vill gå ner i vikt så är väl det lika illa.

    Dahlqvist sa att när man äter en LCHF diet så får många mycket bättre immunförsvar och eftersom influensan attackerar immunförsvaret så borde man klara sig bättre om man äter LCHF. Hon har blivit hack-kyckling i denna debatten och allt som sägs vrids och vänds på till fördärvelse. Det var aftonbladet (!) som sa att Annika sagt att man inte får svininfluensa med LCHF. Alla får såklart tro vad de vill, men att bilda sig en uppfattning efter ett uttalande av aftonbladet...

    Jag hoppas ni hittar en metod som ni trivs med iallafall, jag har hittat min.

Svar på tråden LCHF/fettdieten