Inlägg från: Sundance |Visa alla inlägg
  • Sundance

    Bröllopstårtor i Skåne?

    Kan någon tipsa mig om konditorier som gör Bröllopstårtor som ligger inom 20-30 minuters köravstånd från Lund. Jag har hittat de största tillverkarna, som har hemsidor, typ Ultimate Cake och Tårtrummet, men där kan ju finnas mindre konditorier som har fantastiska tårtor men som inte har flashiga hemsidor som kan vara värda att kolla närmare på... Några tips? Uppåt Helsingborg och neråt Ystad går också bra.

    Kan ju nämna att vi inte tänker oss en klassisk bröllopstårta på ställning utan en sådan där pyramidformad (stacked), där våningarna står direkt på varandra. Och så får det såklart gärna vara trevliga priser .

    Tack!

  • Svar på tråden Bröllopstårtor i Skåne?
  • Sundance

    Ja, de är ju toppen, men jag hade ingen aning om att de också gör bröllopstårtor. Perfekt! Ska prata med dem. Tack!

    Fler tips?

  • Sundance

    Har försökt gå ut på Tastyhouse hemsida men den verkar vara under konstruktion. Men ska kika in till dem. Tyvärr har jag hört en del negativt om Tårtesset, även om jag var inne på att kolla upp dem i början. Min sambos kusin bor i Staffanstorp så jag var säker på att de skulle ta tårtan från Tårtesset men de avrådde mig från det. Hollandia ska jag också kolla upp för vi har ändå tänkt ha väldigt enkel tårta, rent designmässigt.

    Tack för massor av bra tips!

  • Sundance

    Jag älskar Tårtrummets tårtor men hon var nog tyvärr lite dyr. Underbart att hon bakar med bara färska råvaror och så och inga pulver eller mixer, men ändå lite dyr för just oss. Tyvärr. Mimmas verkar dock kanon. Ska kolla med henne vad hon säger om våra önskemål.

Svar på tråden Bröllopstårtor i Skåne?