• Kråke

    Hur gamla är ni när ni gifter er? Barn innan?

    jag kommer vara 24 och min blivande man 41.
    Har 2 barn. En trea planeras under bröllopsmånaden om jag får bestämma =)

  • Svar på tråden Hur gamla är ni när ni gifter er? Barn innan?
  • MariaochDaniel
    johannaochdennis skrev 2013-02-05 12:37:42 följande:

    Mariaochdaniel: Vår yngsta kommer också vara runt 1 år när vi gifter oss. Vår äldsta kommer vara ca. 3 år. Vi ska försöka hitta någon som kan passa henne hemma hos min mamma. Vi gifter oss inte där vi bor utan där jag kommer ifrån, så vi kände att det blev lättast om de var med under vigseln. Sen att de åkte till mamma direkt efter med barnvakten, som dom kommer träffa flera gånger innan, så de känner sig trygga med denne. Vi kände att det inte fanns någon anledning för dom att följa med till festen. Vi kommer vigas 15.30 och klockan kommer vara lite innan läggdax innan vi är på plats vid festen, då kommer de bara vara trötta och gnälliga. Så för både deras och våran skull kändes det som det var lättast så. Sedan kommer mamma hem och byter av barnvakten på kvällen.


    Mamma bor dessutom bara några få km ifrån festen, så skulle det vara så att de blir jätte ledsen så är vi nära. Förhoppningsvis ska det funka!


    Har också funderat på något liknande. Dock kommer vi att "bo" (festen är på en herrgård) på samma ställe som festen är men det är klart, barnvakten och lilleman skulle ju kunna vara i rummet, så han inte stör. Men han känner inte barnvakten så bra. Hmm tål att funderas på. Annars får de vara med, och det får gå som det går. Alla vet ju att vi har barn så... =)
  • sansun

    Jag kommer vara ny fyllda 30 år och min man 42. Bonusar 18 och 10 år, våra gemensamma 2 söner 2 år 10 mån & 1 år 8 mån. 

  • emelieparstam

    Jag kommer vara 27 när jag gifter mig ( blir 28  2 veckor senare ;) )  och min blivande är 26 år. Vi har varit tillsammans i 8 år nu den 21 mars och gifter oss den 21 september på vår 8½ års dag,  Inga barn än.

  • HubbaBubba

    Jag kommer vara 26 och sambon 33. Hans son 6 år, min dotter 4 år och våran gemensamma son nästan 2 år.

Svar på tråden Hur gamla är ni när ni gifter er? Barn innan?