• shakynose

    kan inte bestämma mig, hjälp!

    Superstarfia skrev 2009-11-23 17:09:59 följande:
    Ska du köra måltidsersättningar så ska du köra det på heltid.. annars får du inte den kickstarten du behöver.. du kommer inte hamna i ketos om du bara byter ut några då och då..jag kör cambridge, 3 soppor per dag.. å vikten och cm bara rasar av..
    Håller med!
    Om du skall försöka få en rivstart för att komma av platån så är det hårda bullar som gäller.
  • shakynose
    Ysolla skrev 2009-11-23 22:49:59 följande:
    Det känns som att det kunde vart jag som skrivit din TS för jag kämpar som du.Vägde 59 innan sommaren och var sååå glad över att jag äntligen kunde känna mig nöjd!Väger nu 62 och vill ner till min målvikt 57.Jag tycker att jag kämpar men inget händer!Dom där sista kilona sitter verkligen som berget!Jag känner mig så jäkla frustrerad för det känns ju som att man är så nära ändå...Jag brukar byta ut nån måltid här och där med en shake och då blir det oftast Noka choklad från hälsokost (den är underbart god jämfört med andra) eller en sån där naturdiet smoothie.Men inget händer ju för det...
    Upprepar: Om man vill åstadkomma något resultat så kan man inte bara byta ut ett mål här och där med pulver eller annan måltidsersättning. Så det är inte konstigt att inget händer!

    Kör stenhårt med diet en vecka och börja därefter att äta rätt igen.

    Och träna! Musklerna man bygger slukar energi och ökar förbränningen, att bara banta i ett halvår tjänar ingenting till alls. Och var inte rädd för styrketräning, för det tar låååång tid innan man blir biffig av att lyfta skrot.
  • shakynose
    Ysolla skrev 2009-11-23 23:40:00 följande:
    Jag går powerwalk ca 5 mil i veckan.men om jag går på diet en vecka går jag inte upp det jag gått ner när jag börjar äta normalt igen då?Jag vill helst inte gå på dieter utan hitta en bra balans med vanlig bra mat och motion som är rätt för mig.Förbjuder jag mig att äta vissa saker är dom just det jag vill ha och inte kan sluta tänka på.Jag vill gärna gå på gym men är feg och vill inte gå själv...känner typ ingen där jag bor heller så nu blir det bara "hemma övningar"..lite pilates ibland.
    Powerwalk är konditionsträning, jättebra, men du skulle nog få snabbare resultat om du körde lite styrketräning också.

    Efter en kickstart-diet så ska du kanske inte börja äta precis som vanligt utan t.ex. mindre kolhydrater och mer protein om du vill fortsätta gå ned i vikt.

    Visst det är jätteviktigt att hitta en bra balans mellan kost och motion, men just nu har du ju inte det eller hur? Annars skulle du ju ligga på din idealvikt. Pulverdieter är aldrig en långsiktig lösning, men om man vill ha lite extraskjuts på arslet ur vagnen så är det inte så dumt faktiskt.

    Vill man gå ned i vikt så måste man dra ned på kaloriintaget eller börja träna hårdare. Helst båda!
Svar på tråden kan inte bestämma mig, hjälp!