• Fru Bygg

    I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...

    Nu hittade jag hit också! *vinkar*

  • Fru Bygg

    Fortfarande enhandsfattning. Nu ska jag byta på Ella och sen blir det mat. Hörs om en stund!

  • Fru Bygg

    Så, nu är jag tillbaka. Ingen enhandsfattning längre, då Ella är mätt och belåten och sover gott i vagnen! Ska passa på att tvätta lite, sätta igång diskmaskinen och äta lunch. Känns som om dagarna bara springer iväg.

    Idag är jag trött, trött, trött! Ella har sovit i 4 timmars pass mellan 19-07, så jag borde vara pigg, men icke! Inatt önskade jag verkligen att mannen kunde amma ngn gång. Hade varit skönt att kunna sova vidare... Än så länge kan vi inte amma i sängen, eftersom Ella bajsar i blöjan hela tiden och det är alltid dags att byta vid amningsdags och jag vill inte byta bajsblöjor i sängen (har inga skyddskläder eller skyddsglasögon där! )

  • Fru Bygg

    Vilken underbar helg jag har haft! Vi var ju hemma hos mina föräldrar i Blekinge och Ella var helt underbar! Bilresan dit och hem (enkel resa 2½ timmar) gick strålande. Hon sov så gott i bilstolen nästan hela resan! Väl i Blekinge charmade hon alla! Vi träffade även min farmor och mormor. Ella var vaken och glad hela tiden. Ja, emellan besöken sov hon gott!
    Vi är ett par riktigt stolta föräldrar just nu! Eller det har vi alltid varit, men man sträcker extra på sig när allt går så bra och alla öser beröm över ens barn!

  • Fru Bygg

    Jaha, då var man ensam här! Men jag spammar vidare mot inlägg 6000! Bara 5930 kvar nu!

  • Fru Bygg

    Lanovia, vad mysigt med spillevinkens första gosedjur! Det börjar närma sig. Hur känns allt nu med förlossningen?

  • Fru Bygg

    Ingis och Sonja, jag vill också skaka hand på 5 kgs-resan! Jag har 5 kg kvar till inskrivningsvikten, men vill egentligen gå ner 10 kg. Men en sak i taget. Har lite svårt att släppa alla sötsaker som man har ätit på sistone! Sen får man väl inte träna riktigt än och långa promenader i detta dåliga väder lockar ju inte riktigt så mkt!

Svar på tråden I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...