Inlägg från: Shiosan |Visa alla inlägg
  • Shiosan

    Vikt

    Ååå vad roligt med en tråd för att hjälpas åt med motiveringen! Jag har pendlat som sjutton i vikt sedan jag träffade min sambo/blivande man.
    När vi träffades vägde jag 55 kilo och har sedan under våra 2 ½ år tillsammans gått upp till 70 kilo som mest och sedan ner några kilon och upp igen....!
    Men i juni köpte jag ett gymkort och började träna seriöst ca 2 ggr i veckan med några vänner. Började tycka att det var riktigt kul att träna!
    Men det hände inte så mkt och sedan augusti har jag tagit tag i maten ordenligt och tränar nu ca 5-6 dagar i veckan och älskar att vara på gymmet!!!!

    Resultatet då? Nu väger jag 55 ½ kilo igen vilket jag inte gjort sedan februari 2007!!! :) Skulle vilja tappa några kilo till innan den stora dagen och tycker den här tråden var kul! :)

    Hänger inte heller på nutrilett, men hoppas kunna få lite inpiration, tiås och råd och motivation härifrån samt kunna ge lite....:P

  • Shiosan

    ercmarras: OM jag var du skulle jag hoppa över nutriletten, man blir helt knäpp efter ett tag, saknar liksom att tugga haha. Man mår mkt bättre om man får äta något vanligt, annars blir man så besatt av mat! :)
    3 gånger i veckan är mkt!!!! Hitta det du tycker är roligt! :)

Svar på tråden Vikt