Inlägg från: Pinupp |Visa alla inlägg
  • Pinupp

    50-tals temat rullar vidare

    Oj, länge sen jag va här inne.. Har haft fullt upp hemma.. Renovering! Men jag har kommit en bit på vägen nu i alla fall.. Min vigselring e klar! Hade en egen design som min guldsmed lyckadet totalt med, höll på att brista i gråt när jag såg den, så perfekt blev den! Mina inbjudningskort e snart oxå färdiga.. fattas bara lite band som jag brställt. Kommer att skicka dem efter jul. Vi gifter ju oss den 22 maj! sitter och påtar ihop roliga beskrivningar på gästerna som ska finnas med i sånghäftet.. kul kul, men inte så lätt... E det nån som har nån bra snappsvisa på engelska? Vi har gäster från Holland som kommer.. Höll på att glömma tala om att min klääning oxå e påbörjad! har en kompis som e grymt duktig som syr den. Hon har sytt upp en prov och efter jul ska vi börja på allvar. Mönster hade jag inte, bata en ritning jag själv gjort.. och hon lyckades på något magiskt vis få den precis som jah ville ha den:) lycka till alla. Föresten handskar, YES!! Bara såå nice, det ska jag ha!

  • Pinupp

    halloj, ett tag sen nu igen... Tappade datorn i golvet innan jul, modemet pajja!! men äntligen har jag fått ett nytt! Har skickat inbjudningarna nu... så skönt att ha det gjort! har fått så mycket beröm för dem, verkloigen superkul när man lagt ner så mycket jobb. Nu e vi i full gång med sånghäftet och funderar över dukningen.. vet inte riktigt vad jag ska göra med plaseringskorten... Tänkte döpa borden efter filmstjärnor från 50-talet, men vet inte hur jag ska utforma plaseringskorten... nån ide någon?

  • Pinupp

    hej igen. vi gifter oss den 22 maj! Har tyvär inga bilder på mina inbjudningar här än... tack för alla tips om plaseringskort, tror jag tar nån enkel variant jag med.. Vi kommer att duka i vitt, svart och inslag av rosa.
    bokkie- superfin klänning!
    Jag har en kompis som e superduktig på att sy, hon har tagit på sig att sy min klänning. Har redan gjort en prov i ett enkelt tyg för att se att min design funkade. Nu ska jag bara beställa det riktiga tyget oxå tar det fart på allvar. Är såååååå pirrig nu!

Svar på tråden 50-tals temat rullar vidare