• Gladiolus

    Örebrobröllop

    Hej!
    Vad kul att se ngra i Örebro som skall gifta sig nästa sommar, nu kommer jag inte där ifrån men min sambo (blivande man)=) gör det. Vi har kyrka och festlokal klar. Men jag behöver lite tips om bra frisörer och florister bla. Vi gifter oss den 3 juli/ C


    SofiaåPetter skrev 2009-10-21 21:20:35 följande:
    Å vad ni har kommit långt! Det låter ju toppen. Och det är klart att det blir strålande väder:). Kommer nog fråga dig en hel del om råd:).Vi ska ha festen på Åkerby Herrgård utanför Nora och dem fixar nästan allt åt oss, mat, dryck och serveringspersonal. Tom dukning ingår fast vi bestämmer hur det ska se ut. Å så blir det liveband och alla gästerna ska sova över. Det blir så himla kul, då kan vi äta frukost tillsammans dan efter med alla gästerna och öppna presenterna då.Så himla kul det är, förmodligen ett av dem bästa åren i våra liv ligger framför oss så nu ska vi njuta, eller hur?!!Berätta om hur ni tänker kring tema och dekorationer, där har jag ingen klar tanke än!
  • Gladiolus

    SofiaåPetter :
    Tack för tips och svar =)
    Vi gifter oss i Ekeby kyrka och har festen på Gällersta Forngård i juli nästa sommar.
    Det var svårt att hitta bra festlokal, men vi hade tur att det var avbokat den dagen =) och att lokalen är stor och väldigt vacker (den stora salen i varjefall).
    Nu visar det sig att en av mina vänner band budbuketten till sin brors bröllop så nu får hon binda min också men det är bra att veta vart man kan köpa bra blommor och även kunna få tips från butiken angående blomval och dekorationer.

    Det som är svårast nu är att verkligen hitta rätt frisör, det är ju ganska känsligt..... man vill ha en som förstår en om man så uttrycker det ;)
    Man bör ju även komma till Örebro ett par gånger innan och prova ev uppsättning osv. Så det blir mer planering än vad tror och fler besök hos svärmor ;)

Svar på tråden Örebrobröllop