Inlägg från: shakynose |Visa alla inlägg
  • shakynose

    Min hy har KOLLAPSAT! Hjälp snälla!!!!

    Om du har väldiga problem med huden så ska du gå till en läkare, men det är också viktigt att du slutar använda alla produkter som river och sliter på ditt ansikte! Sådan där rassoullera är inte ett dugg bra mot finnar, tvärtom blir det ofta värre som i ditt fall, däremot är det jättebra om man har grov hy och pormaskar som inte är inflammerade.

    Jag har alltid trott att jag har fet hy eftersom jag ofta hade finnar, men det visade sig att jag har extremt känslig hy och finnarna är egentligen utslag som går att relatera till olika stressfaktorer. Antingen inre (jobb, kärlek) eller yttre (väder, starka hudprodukter) påfrestningar kan göra att jag får blemmor i ansiktet.
    Det finns inte riktigt några superprodukter mot detta, men jag masserar ansiktet med mandelolja (nästan)varje kväll och jag har vanligtvis väldigt fin hy i ansiktet nuförtiden. Att badda med aloevera ibland är inte heller så dumt, men eftersom det är en läkeväxt så är det inte bra att använda för ofta.

  • shakynose

    soon and very soon skrev 2009-10-24 20:28:51 följande:


    [citat]Vad är det för mandeloja?? har inga JÄTTE problem men torr hy o finn utslag ibland som en hel tonåring
    Jag köper den i en butik här i Malmö som heter "L´herbier de provence". Har för mig att den är från crearome, men jag har tagit bort etiketten så jag är inte säker...
Svar på tråden Min hy har KOLLAPSAT! Hjälp snälla!!!!