Inlägg från: Sundance |Visa alla inlägg
  • Sundance

    Min hy har KOLLAPSAT! Hjälp snälla!!!!

    Jag har också problem med min hy emellanåt. Båda mina föräldrar också. Mamma har Rosacea också så hon har enorma problem med sin. Både hon och jag använder ett märke som heter Exuviance (rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattcreme och ögoncreme) och det är det enda som funkar på oss. Sedan dricker vi båda enorma mängder grönt te (minst 6 koppar/dag). Lyssnar man på experterna i Topmodel t ex så alltid om en modell har dålig hy så rekommendera de massor av grönt te. Aloe Vera, som du använder, är också jättebra. Du kan faktiskt badda finnar och dåliga områden med en bomullstuss som du dränkt in i grönt te också. Vi använder iofs också läkemedel. Mamma är enormt påläst och duktig vad gäller läkemedel och biverkningar och skulle aldrig använda något som kan skada kroppen eller göra aknen värre och hon använder Dalacin och Finacea. Funkar jättebra. Be din läkare att få testa dessa.

    Lycka till!

  • Sundance

    Aloe Vera ger ofta en såkallad "healing crise" vilket innebär att när det börjar verka så kan det bli värre under en period men häng i. Har det inte börjat bli bättre efter en månads kontinuerligt användande så kanske det inte funkar på dig, men tänk på att hudcellerna har en livscykel på en månad och att det därför kan ta upp till en månad innan man börjar se förbättring. Du kan absolut badda eksemet med grönt te. Jag brukar dränka en tuss i grönt te och sätta dit med ett plåster och låta sitta en stund. Kallt te såklart . Det lugnar.

    Som någon skrev AKTA DIG FÖR ROACUTAN!!! Blir så förbannad på att läkare alltid ska rekommendera den där skiten. Fosterskador är inte den enda biverkningen kan jag säga. Finnacea som jag nämnde för dig är tokbilligt och har inte en enda biverkning och funkar SÅ bra! Men det drar de sig minsann för att skriva ut. Fattar inte vad problemet är. Men tjata! Och vägra Roacutan. Tror tom att det är lag på att man måste äta p-piller när man käkar den där medicinen, just för fosterskadorna. Dalacin som jag också nämnde är en Kutan lösning och typ antibiotika men helt ofarligt. Min mamma är otroligt läkemedelsintollerant så hon kan inte använda mediciner som ger biverkningar. Kan vara tryggt att veta för dig om du väljer att prova något av det jag skrivit.

  • Sundance

    Måste instämma med Tausen i det du säger om att krämer och preparat kan försämra effekten för varandra och även skapa kraftiga biverkningar om de används tillsammans.

Svar på tråden Min hy har KOLLAPSAT! Hjälp snälla!!!!