• mammacatta

    Äntligen Fredag del 19

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-18= 28886 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen Fredag del 19
  • äntligen på väg

    Jobbigt med ryggskott MC, tur att du kan surfa iaf

    Oj, så mycket snö att ni kan bygga snögubbe Janos! Kul, här har det mest bara varit småmulet, men nu ikväll är det faktiskt stjärnklart

    I torsdags opererade dom handen på mig och jag väntar fortfarande på att känseln i fingrarna ska komma tillbaka. (Var det naivt att tro att det skulle ske direkt??)
    Jag har dessutom fått gips över handleden så nu är ännu mer funktionsnedsatt. Maken får hjälpa mig att tvätta håret och dra på mig stödstrumporna på mina numera hobbitliknande fötter(charmigt ) öppna burkar mm. Men jag tror att det är ett intressant och utvecklande arbet för honom, ha, ha
    Det har iaf kommit nåt bra ur operationen och det är att jag blivit sjukskriven resten av graviditeten. Känns kanon
    Ska bara fixa klart några grejer först, innan jag lämnar in dator och telefon och allt.

    Kramar till alla

  • janos

    Skönt att operationen är avklarad och att du nu är ledig! Njut! Hur länge ska du gå gipsad? När är knäckis beräknad?

  • mammacatta

    Du måste lämna in mera rapporter äpv, det är inte långt kvar nu va?
    Spännande!

  • mammacatta

    Det är lite lurigt att skriva, ligger på rygg.

    Läser allt.
    *kram* till de som behöver!

  • Gable

    Raringar! Här är jag! Än lever liket som man säger

    Janos, va skönt att du åtminstone har fått en kräkfri dag. Det verkar så jobbigt för dig gumman och jag tänker ofta på dig.

    Äpv, du ska se att det släpper. Vänta du tills maken ska hjälpa dig att sätta upp håret i en hästsvans. Det var ingen lek! Har nog aldrig haft en sneare och lösare hästsvans i mitt liv, men han var stolt. Till slut

    När kommer Knäckis förresten?! Vi håller på att vänta ihjäl oss

    Hilde, när är det du ska ha?

    Har teflonminne. Janos kommer jag ihåg. I mars... Eller hur?!

  • äntligen på väg
    Gable skrev 2009-11-09 11:17:20 följande:
    Äpv, du ska se att det släpper. Vänta du tills maken ska hjälpa dig att sätta upp håret i en hästsvans. Det var ingen lek! Har nog aldrig haft en sneare och lösare hästsvans i mitt liv, men han var stolt. Till slut När kommer Knäckis förresten?! Vi håller på att vänta ihjäl oss Hilde, när är det du ska ha? Har teflonminne. Janos kommer jag ihåg. I mars... Eller hur?!
    Ha, ha han fick göra ett försök att sätta upp håret på mig i lördags, blev sådär! Funkade bättre när jag gjorde om det själv, med gips och allt
    Knäckis är beräknad till den 17 december. Jag har köpt en liten tomtedräkt i storlek 56

    Janos: Gipset ska vara på i två veckor, men blev det alltför bökigt kunde jag göra mig av med det själv sa läkaren... Hmm, nä det får nog sitta kvar tills stygnen ska tas.

    Det var en ganska rolig läkare förresten. Han såg ut som Per Andersson (tror jag han heter) komikern som brukar vara med i Parlamentet, Time Out mm och bara det var ju ganska roligt! Jag frågade om jag kunde köra bil med gipset och då sa han att jag kan köra utan större problem, men att det inte är godkänt ur trafiksäkerhetssynpunkt, så om polisen kom kunde jag ju slita av gipset bara . Imorgon skulle jag verkligen behöva köra eftersom jag ska till barnmorskan, men vi får väl se.

    MC: Hur går det med ryggen?
  • janos

    Äpv, det kan väl vara "skönt" att gå gipsad ett tag och bli omhändertagen av maken lite grann. Han verkar ju ha gjort ett toppenjobb med din frisyr bl a.

    Gable, det har blivit mycket bättre här hemma, tack vare medicinerna. Nu fungerar vardagen och hemmet, men det är på jobbet som det blir jobbigt och att illamåendet dyker upp, oftast för att stanna hela dagen. Jag träffade läkare igår och är halvt sjukskriven månaden ut. Känns både och om jag ska vara ärlig. Jag vill ju så mycket mer, än vad jag och kroppen klarar av. Jag skulle inte vilja vara helt sjukskriven. Jag måste ju få känna mig lite nyttig också.
    Däremot är det viktigt att jag tar medicinerna i tid. Om jag väntar för länge så dyker illamåendet upp, som ett brev på posten.

    Mc, hur har du det i ryggläget?

    Ang barnleveranser så har knäckis bf i dec och dom två övriga i mars, om jag inte har fel.

    Sonen fick klippa sig hos frissan imorse och skrek högljud: AJ, AJ, ont! Jag tror inte att det gjorde så ont, men det kanske var obehagligt.

  • mammacatta

    Ryggen är dum, ska till min naprapat imorgon.
    Var till en ny i måndags, dels för att karln tjöta och dels för att man kunde boka dem på nätet.
    Men han kunde ingenting. Jag har haft det här problemet länge, alla säger óch gör samma sak. Det är bäckenet som halkar på sniskan, varpå ryggen blir sne och krampar. De knäcker tillbaka (i början med ett KLONK som numera är ett stillsamt hasande) och jag är rak i ryggen men musklerna tror att jag är sned. Jag vilar i några timmar och allt är finemang.
    Men inte den här nya, neeejdå. Han var 100-100-100 procent säker på att det är disken i ryggen.
    Tvärsemot de 3-4 jag träffat förut, de som alla sagt bäckenet samt fixat det. Jag säger 4 med viss tveksamhet eftersom en av dem var en klusterfuckup och fick mig in i ambulans hos den jag träffar nu. (han gjorde fel och jag försökte träffa den nya på en gång och då sa ryggen STOPP; ambulans och morfin)
    Ja, där är jag nu.
    Jag har det helt ok i sängen, får lite huvudvärk av allt kuddtryckande men det går bra.
    Tittar på Gerard Butler så mycket jag kan men ska variera mig lite med en Hugh Jackman nu.

    Vill nu höra hur jävla mycket man kan behöva sin karl?
    När det har varit som värst i ryggen når man ingenstans. Bara att ducha är en plåga. (ni får själv tänka ut fortsättningen) FY FAN vilken jävla bra karl jag har!

    äpv; nuru, nu smäller det snart! Du har passerat de kritiska 32 veckorna, nu är det bara upploppet kvar. Snart kommer du tänka på hela plågsamma graviditeten som ett stillsamt tekalas i en trädgård med rosa blommor. Långsamt långsamt kommer du komma in i Tempot, det är som att man har en lång startsträcka. Man blir mer och mer effektiv, annars kommer man alltid försent. Men det är ok, småbarnsföräldrar har en halvtimmes extra bonus i tid innan man är sen.

    För er andra två blir det mera som ett gå omkring i tunnelbanan i rusningstid och hamna i DIF-klacken.

    Sen vaknar ni upp en dag och upptäcker att ni plötsligt inte har tid att sminka er ens när ni ska på kalas, att det är STÖRT omöjligt att handla utan att käften gå i ett, att om inte ena vill kramas vill alltid den andra och att det är aldrig tråkigt.

    Rätt var det är en dag så har man bara en hemma, eller hur cm?
    Jag fasar för den dagen.

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19