• mammacatta

    Äntligen Fredag del 19

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-18= 28886 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen Fredag del 19
  • Fru Hilde

    Jag går på en privat barnmorskemottagning i Göteborg och jag tror inte de har mer än ett tillfälle för de som ska vaccineras. Jag kunde inte få reda på vad som gäller eftersom de har satt in alla resurser på att ta emot de som ska vaccineras idag och ingen växel är öppen. Hursomhelst har jag nosat reda på att jag kan få vaccinationen i Borås på måndag eftermiddag och tills dess är jag med all säkerhet frisk igen.

    Min tös tror tydligen att bebisar kan komma ut ur magen om man trycker på "knappen" dvs naveln om det nu ändå var så enkelt.

  • janos

    Aha hilde! I see the problem!

    Tösen borde bli professor eller barnmorska. Hon är ju ett geni!

  • Fru Hilde

    Jaha hon är synnerligen smart Hon vill bli doktor säger hon. hennes favoritsysselsättning är att ge sprutor, ta tempen, ge medicin, ta blodprov och lyssna på magar Det där med blodprovet lärde hon sig när hon behövde följa med mig till sjukhuset när jag skulle ta prover. De fick ju inte ut något och fick som vanligt sticka mig ganska många gånger innan det fungerade. Jag är inte nålrädd alls så det fanns inget som skrämde henne, utan för en treåring var det bara oerhört intressant. Efter det är hon doktor! Varje dag. Nu är det väl så att hon är både djurdoktor, vanlig doktor och tandläkare, för henne är alltihop samma sak.

  • janos

    Vilken härlig tjej!

    Nu är bloggen uppdaterad, så vet (dom som har missat det) snart alla om att vi ska bli fler i familjen.

    Jag gillar förresten dagens namn. Gillar även Lukas. Har inte delgett detta till maken ännu. Elias och Marika/Lukas. Jaaaa, varför inte?!?!....

  • janos

    Idag råkade jag vänta lite för länge med att ta medicinen. Jag kände snabbt hur illamåendet och kväljningarna kom till mig. På ett sätt var det ju bra att vänta, för nu vet jag att medicinen verkligen hjälper mig och att jag nu äntligen har fått den hjälp som jag har "ropat" efter under hela graviditeten.

    Tänk om jag kan få må ganska bra resten av graviditeten. Det vore ju kul. Då kanske man får känna hur vanliga blivande mammor har det.

  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag! O jag har klätt om 2 stolssitsar i racerfart (klippa, mäta o häfta - kanske 30 min aktiv tid. Häftpistolen är en underbar investering, även om den inte kommer fram ofta. Börjar så smått fylla datorn så den ser ut som min igen, iaf med rätt programvara - innehållet tar längre.

  • mammacatta

    *vinkar*
    Har gäster, önskar alla en trevlig äntligen fredag!

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19