• Bettertogether

    JUNI 2010 nr 3

    Här hänger ALLA junibrudarna numera ;)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-12 21:31
    4 JUNI-
    JosieJose

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 3
  • Iselle

    April 99: jag har hittat klänningen jag vill ha och ska få den uppsydd hos Millys. Har kollat runt och nästan alla som beställt därifrån har varit supernöjda. Har mailat lite med dem och de är verkligen supertrevliga. Jag ska ta mått den här veckan tänkte jag så att jag kan lägga beställningen.

  • junibrud2010

    jasså här är ni

    Jag ska gifta mig 19juni om någon missat mig

    Mycket är redan klart planerat men idag blev jag faktiskt väldigt besviken o ledsen.. TACK o lov går det att ordna ännu

  • Aeternum

    Hej hej!

    Får man vara med här?

    Vi har bokat kyrkan idag, till den 26/6 - ihhhh vad spännande!

  • Tausen

    men vad har hänt då?


    junibrud2010 skrev 2009-11-09 22:26:40 följande:
    jasså här är niJag ska gifta mig 19juni om någon missat migMycket är redan klart planerat men idag blev jag faktiskt väldigt besviken o ledsen.. TACK o lov går det att ordna ännu
  • junibrud2010
    Tausen skrev 2009-11-10 12:38:38 följande:
    men vad har hänt då?
    en liten skitgrej egentligen.
    Handlar om makeup på min bröllopsdag

    Jag är bekant med en som är utbildad makeupartist. Hon är mycket bra kompis med tärnan jag ska ha.
    Tänkte då hon kunde sminka mis o henne till bröllopet. Ja iallafall mig.

    Frågade henne för ett tag sen o sa att jag självklart betalar. Hon tackade JA och tyckte det skulle bli jättekul

    En dag satt jag och räknade ut kostnader så jag maila makeupartisten och undrade hur mycket hon ville ha i betalt. Men fick inget svar

    Häromdan kom jag på att jag kan fråga om hon kan tänka sig att ge sminkningen i bröllopspresent. Självklart hade jag tänkt bjuda henne på bröllopet om hon är snäll o sminkar mig. Hon bor dessutom inte här där jag bor så jag hade tänkt bjuda henne på övernattning oxå. frågar dessutom om det låter helt tokigt eller hur hon har tänkt sig
    Får som svar

    Jag har betalat 60tusen för makeuputbildning o smink. Men visst har du eget smink så visst kan jag hjälpa dig om jag inte har något annat för mig..
    Jag blir alldeles paff och skriver tillbaka. Jaha men det måste jag ju veta. Jag kan ju inte stå på min bröllopsdag utan smink sen Säger att jag självklart betalar om det är vad hon tycker är bäst..
    Sen tycker hon jag ska gå till Makeupstore där ingår ju sminket också..
    Ja det är ju smart tänkt av henne.. Men här i byhålan jag bor finns då inget makeupstore. närmaste ca 5mil dit.
    Sen berättar hon för mig att hon kanske ska flytta och därför inte kan lova nåt..

    Ja så detta blev jag så besviken på. Jag menar inte att alla ska behöva ställa upp som man frågar. MEN då kan man säga nej från början eller åtminstone berätta sen om man har planer på att flytta..
    Angående betalningen så menar jag inte någon ska göra nåt i princip gratis för mig. Men jag tänkte eftersom hon ändå har produkterna så kunde hon istället slippa köpa nån bröllopspresent .. Ja jag antar folk köper bröllopspresenter som kommer på vårt bröllop.

    Sorry det blev långt
  • Tausen

    Junibrud: vad surt! Jag har också en kompis som jobbar med sånt och som frågat om hon får sminka mig, vilket jag ju naturligtvis tacksamt tog emot :) Men nu säger hon att hon inte riktigt vet om hon kommer vara kvar i landet då....Här finns ju som tur makeup- store som jag får ta i nödfall.

    Vilket är för övrigt bäst att börja med. Hår eller smink??

  • Converse

    Ja hon skulle nog erbjudit sig själv i såfall. Ni verkar ju inte vara så nära vänner ens? Du skulle bjuda henne om hon fixade sminket? Men inte annars då? Skulle hon ha kommit på bröllopet ens? Hon kanske inte tänkt gå eller ens ge någon present och då kanske de är fräckt att be om gåva när du en gång sagt att du ska betala?

  • junibrud2010
    Tausen skrev 2009-11-10 15:11:31 följande:
    Junibrud: vad surt! Jag har också en kompis som jobbar med sånt och som frågat om hon får sminka mig, vilket jag ju naturligtvis tacksamt tog emot :) Men nu säger hon att hon inte riktigt vet om hon kommer vara kvar i landet då....Här finns ju som tur makeup- store som jag får ta i nödfall.Vilket är för övrigt bäst att börja med. Hår eller smink??
    Hon jag känner jobbar inte med sånt. Hon har annat arbete. Det är hennes intresse bara.
    Jag skulle säga att det är bäst att börja med håret..
  • junibrud2010
    Converse skrev 2009-11-10 15:20:23 följande:
    Ja hon skulle nog erbjudit sig själv i såfall. Ni verkar ju inte vara så nära vänner ens? Du skulle bjuda henne om hon fixade sminket? Men inte annars då? Skulle hon ha kommit på bröllopet ens? Hon kanske inte tänkt gå eller ens ge någon present och då kanske de är fräckt att be om gåva när du en gång sagt att du ska betala?
    Ja nu frågade jag henne förrut om hon kunde tänka sig och hon tackade ja. och nej nära vänner är vi ju inte. Men hon hade ju dessutom fått lite mera erfarenhet om hon sminkat mig. Jag frågade bara om hon kunde tänka sig att det skulle vara en gåva. Jag sa ju dessutom att hon skulle säga till om det lät helt galet.. Som jag skrev så gör jag självklart rätt för mig.
    Men nu var ju inte det problemet . Utan att hon planerat att flytta och inte ens tänkt att hjälpa mig vare sig jag tänkt betala eller inte. Då känns det inte som jag vill bjuda henne på bröllopet heller.
Svar på tråden JUNI 2010 nr 3