• Cantaton

    Tantvarning6

    Specialschampoo har jag redan. För jag får exem i hårbotten och ansiktet... (Mamma tror att jag förfrös delar av ansiktet när jag var liten en gång och att det är därför...)

    Jag har massa krämer, så jag ska väl bara se till att använda dem... Men brukar ni liksom få som nässelutslag på kroppen? Jag har aldrig varit med om det...


    passionsblomman skrev 2009-10-20 13:06:26 följande:
    Cantaton, gör som Bruttan-skaffa duscholja! Det finns sådan man ha r helt istf.tvål. Jag är en riktig torris, så jag får på vintern verkligen smörja in mig och jag har problem med både torr och kliande hårbotten och exem på händerna och svidande stramig hud om jag inte gör som jag måste. Specialschampoo, mykcet mild tvål/ansiktsrengöring etc OCH bra-jag understryker BRA hudkräm.
  • Cantaton

    Jag har inte skrivit högskoleprovet, men jag har gått på högskola


    passionsblomman skrev 2009-10-20 15:18:07 följande:
    Korkad och okunnig fråga: Visst MÅSTE man inte ha gjorthögskoleprovet för att få söka högskola? Jag HAR ju behörighet menar jag?VARFÖR ska jag skriva det där på lördag...det kommer att bli förnedring.
  • Cantaton

    Korvstroganoff som är så underbart Min sambo (som ju också går på Xtravaganza) har inte tjatat om annat under dessa fyra veckor


    TinkerBelle skrev 2009-10-20 18:20:31 följande:
    Idag blev det korvstroganoff till middag.Måste passa på när maken är ute med jobbet eftersom han inte gillar falukorv. Konstig bi-smak enligt honom.Däremot hade vi en av äldsta sonens kompisar här och enligt honom var det restaurang klass på maten så jag antar det är godkänt. Å andra sidan femtonåringar äter väl det mesta.
  • Cantaton

    Oh så trevligt!


    TinkerBelle skrev 2009-10-20 19:28:26 följande:
    Jag får nog ta och bjuda hem er på mat när ni slutat gå på diet. Ni verkar ju ha samma smak som oss.
  • Cantaton

    Men klart det inte funkar om du inte stoppar i dig alla påsar! Påsarna är designade för att ge ett bra dagsintag tillsammans. Struntar du i en eller flera då går ju kroppen in på svält istället! Inga flera påsar för dig, min dam


    lillabruden skrev 2009-10-21 11:02:17 följande:
    Oj!! Grattis!!!! Jag har provat pulver, åt Noka dieten..men eftersom jag har problem med mat sedan evigheter sen så missbrukar jag bara det... När jag åt Cambridge tog jag bara 1påse/dag och på 4de dagen låg jag i soffan och kunde inte ens öppna ögonen så ont jag hade i hela kroppen.... Noka gick väl bra men fick inte det resultat jag ville ha, trots att jag åt 3 påsar istället för 4.. Jag hade en 'undantagsdag' igår då mannens morfar fyllde 80 så det blev smörgåstårta o hallontårta.....och självklart mat med hem (portugiser tror att världen går under om man inte tar med sig rester hem.....)Idag är det på det igen...efter att resterna är uppätna!
  • Cantaton

    Ah, visste inte att du hade ätstörning. Förlåt. Jag vet precis, min styvsyrra har (haft?) anorexi.

    Jag hejar verkligen på dig! Och du har kommit väldigt långt som ens kan säga att du har en ätstörning. Att ha den insikten och erkänna det för sig själv.

    Tack för ullsockarna


    lillabruden skrev 2009-10-21 11:26:28 följande:
    När man är sjuk i en ätstörning så bryr man sig inte om hur kroppen ställer sig....så länge man går ner i vikt... Men är mycket friskar idag, även om jag inte är fri... Jag kämpar på!
  • Cantaton

    Daa, hoppas du blir bra snart!

    Idag är första dagen på sista Xtravaganzaveckan Är väldigt nyfiken inför invägningen i eftermiddag...!

Svar på tråden Tantvarning6