• Cantaton

    Tantvarning6

    ååååååh. Nu funkar deras sajt igen, men "Min sida", där alla mina uppgifter är ifyllda och där jag fyller i.., finns inte när jag loggar in. Jag blir galen på allt krångel. (Ja, jag är nog fortfarande lite bitter över att jag inte fick äta mat idag, som jag trodde... de har liksom inte så många fler chanser på sig att "göra fel")

  • Cantaton

    åh läskigt med getingar o barnen...

    Jag gissar att de vill ha nån form av utvärdering. De har dock inte nämnt nåt sånt... Kan ju alltid bjuda på det ändå. Men nu återstår två veckor, så jag ska ta mig igenom dem först


    Aleta skrev 2009-10-14 09:29:21 följande:
    Suck, vad trött jag är på getingar, har säkert redan dödat 15 stycken, varför ringer aldrig skadedjursfirman?Lillflickan har åtminstone inneskor som hon älskar, så det känns lite bättre, men femåringen har vuxit ur allt sådant. Hon får gå jätteförsiktigt. Jag får åka in till sta'n i eftermiddag och köpa tofflor till henne.Cantaton, jobbigt med strulet, men nu får de ju veta vad de behöver förbättra, för du ska väl utvärdera?Didis, nu sitter du där och blir karvad i, din stackare, men när du läser detta är det över! Tennisracket låter kul Soldemor! Lite som det här kanske? www.rolighetsteorin.se/
  • Cantaton

    Varje nytt center måste ha en testgrupp, så jag gissar att det är för att på nåt sätt hitta luckorna och göra centret bra. Men egentligen har de aldrig sagt vad gruppen är till för... (Det kanske förstör resultatet? När jag skrev C-uppsats berättade jag ju aldrig vilka teorier som låg bakom mina frågor, utan sa att det var "en undersökning om teatervanor" - för det påverkade dem inte på nåt sätt. Hade jag sagt att vi vill utvärdera teatrarnas marknadsföringsstrategier hade de nog svarat annorlunda.. )

    Men ja, ursäkten här om dan var ju "ni är ju en testgrupp o då blir det lite annorlunda, det är lite annat upplägg... blablabla.."

    Men de har ju liksom "riktiga" grupper parallellt. Så utgör inte de testgrupper lika mkt som vi i så fall? Frånsett att de skrivit kontrakt på ett år..


    TinkerBelle skrev 2009-10-14 09:40:01 följande:
    Nej du ska inte behöva "coacha" dem det är ju dem som ska stötta dig, vägleda och ge dig råd...Det blir så galet när saker inte fungerar som dem ska.Klart dem kan skylla på att ni "bara" är en test grupp, men då är frågan hur pass relevant utfallet blir och om det är ett resultat som dem kan förlita sig på? Är naturligtviss beroende på vad dem ska ha det till. Är ni en testgrupp med syfte att hitta "luckorna" i processen ja du har dem ju uppnått målet.Slå handväskan i huvudet på dem!
  • Cantaton

    Det är invägning i eftermiddag. Men den här veckan tror jag inte att det här hänt så mycket, vilket är frustrerande och konstigt. När jag påtalade det i samtal med centret igår (de ringde upp för att höra om jag hade bestämt om hur jag skulle fortsätta - med soppa eller mat...eftersom jag hade "missuppfattat" innan...)

    Hon frågade om jag drack tillräckligt med vatten. O, Ja, vad jag dricker vatten...

    ...om jag åt omega3. Yes, varje dag...

    ...om jag kommit igång med träningen efter att jag var sjuk. Check, absolut.

    Konstaterande: "Ja, då bygger du nog muskler, vilket väger mer än fett".

    Error. I mitt huvud. Om jag får i mig 500 kalorier om dagen och jag på en halvtimma på en crosstrainer förbränner 350 av dem... då har inte kroppen "råd" att bygga muskler med återstående kalorier. Jag måste ju orka gå och stå också. Muskler kan man bygga när man får i sig ordentligt med mat - inte utan mat.

    Så eh.. de har väl sina standardfrågor och -svar. Men vi skulle prata mer om det, och om vågen säger att jag faktiskt inte gått ner särskilt mycket tyckte hon att jag skulle dricka nån grej som satte igång förbränningen.

    Men vecka 1 + 2 sammanlagt gick jag ner 6,5kg. Jag gissar att jag landar på runt ett halvt denna vecka... (enligt deras beräkningar bör jag gå ner två kg i veckan nu...)


    Frulle skrev 2009-10-14 09:46:35 följande:
    Cantaton: Hur mycket har du gått ner nu?
  • Cantaton

    Ser'u!


    didis skrev 2009-10-14 09:56:21 följande:
    Hahaha vad jag är sjåpig!!Exakt 7 minuter tog hela proceduren och då menar jag HELA - från det att jag klev in genom ytterdörren tills jag stod ute på trottaren igen. Läkaren frågade varför jag inte tagit bort det själv (vilket jag tänkte göra men min familj tyckte inte jag var riktigt klok).Enda problemet är att det satt i ljumsken så plåstret skaver lite när jag går. Tur man kan ha kjol även om det krävs benvärmare i det här vädret!Tack för peppningen i morse allihopa!!
  • Cantaton

    Åh vilken underbar trappa!!! Den hade jag verkligen valt framför rulltrappan. Även om jag hade haft värkande fötter eller nåt...


    Aleta skrev 2009-10-14 09:29:21 följande:
    Suck, vad trött jag är på getingar, har säkert redan dödat 15 stycken, varför ringer aldrig skadedjursfirman?Lillflickan har åtminstone inneskor som hon älskar, så det känns lite bättre, men femåringen har vuxit ur allt sådant. Hon får gå jätteförsiktigt. Jag får åka in till sta'n i eftermiddag och köpa tofflor till henne.Cantaton, jobbigt med strulet, men nu får de ju veta vad de behöver förbättra, för du ska väl utvärdera?Didis, nu sitter du där och blir karvad i, din stackare, men när du läser detta är det över! Tennisracket låter kul Soldemor! Lite som det här kanske? www.rolighetsteorin.se/
  • Cantaton

    *kram*


    passionsblomman skrev 2009-10-14 11:04:28 följande:
    Men hallå vad håller ni PÅ med här egentligen? Va!?!GetinginvasionerOperationerMotsägelsefulla gruppledareBegravningarMagknip och tröttheter...Kan ni inte bara ta det lite lugnt och ta HAND om er medan man är borta några dagar? Nu har min mamma åkt hem, så nu kan jag kolla läget lite här igen.
  • Cantaton

    Ojojoj. Jag hejar på dig!!!!

    Nädå, jag är inte alls totalt orkeslös när jag tränar Och enligt deras program får jag inte äta något alls utöver sopporna, så även om det lät jättegott med skinka eller fisk, så låter jag bli. Jo, det är väl möjligt att fettet kan användas till muskelbildning, men då borde jag märka nåt på måttbandet... måttet i midjan hade jag ökat en centimeter (berodde säkert mest på hur jag satte bandet mot förra gången). Både arm- och lårmått var precis samma som för en vecka sedan och runt höften hade jag minskat en centimeter... Det står alltså väldigt still både på våg- och måttfronten. Och jag är medveten om att man har platåer, men jag tycker att det är lite tidigt och konstigt just nu... Men hoppas på "rivfart" nästa vecka istället då...


    Fjällbruttan skrev 2009-10-14 11:18:25 följande:
    Hej!Idag är jag en suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurtant!!jag är sur som ättika, hormonelak, grinig och allmänt vidrig och jag är allmänt förbannad för at det är minusgrader och då fryser ån som älgjägrna behöver åka båt på fr att ta sig till jaktmarkerna, vilket innebär att jag kanske inte blir av med karlfan i helgen! Orkar inte förklara varför men han är dum! Så är det bara! Jag är inte alls barsnslig och tjurig, så det så! Har avhandlat eländet med två väninnor, de säger att jag har rätt, karln erkänner att jag har rätt, alltså har jag rätt, men det hjälper fan inte!Ursäkta en egospya....Lillabruden, pröva Highway to hell Utmärkt ställe för dammtussarna och bra låt Cantaton, du är så jäkla duktig, om du inte går ner i vikt så kan det faktiskt var muskler som bildas, du har ju satt igång att förbränna fett, och det kan kroppen använda, så det du dricker kan du bilda muskler på...ähh, fan det lät luddigt , men det funkar! Känner du dig totalt orkeslös när du tränar kan du lägga till 100g protein innan träningen, tex 100 g ren skinka, eller fisk eller ägg...Bara protein för musklerna, inget som du kliver ur ketosen för! Kämpa på tjejen, men ge testgruppsledarna på moppo med handväskan Blomman, HEJ!! Kul att se dig igen!Kram till er alla , nu ska jag ut i solen och snön och leka med lilla vild ochtvå av hennes vänner
  • Cantaton

    Nu ska jag åka o se den teaterföreställning jag slitit med i över två månader!!! Den börjar bli klar. Första repet med färdig scenografi och helt utan manus. (Jag har inte sett NÅNTING innan.)

    Spännande

Svar på tråden Tantvarning6