Inlägg från: shakynose |Visa alla inlägg
  • shakynose

    Bröstförstoringstråden 15

    lindab87 skrev 2009-10-11 20:14:48 följande:
    Hej ! Skönt att se att ingen ska göra värsta jätte brösten, själv har jag 75 G och det är inte så kul, funderar själv på att förminska dom lite då jag ofta har ont i axlar och rygg ! Sen är dom mäst i vägen ;) Hoppas oprationerna går bra ! Lycka till :)
    Naturligt stora bröst känns faktiskt myyyyycket jobbigare än "plasttuttar". Det går inte alls att jämföra. Jag har haft både och, så jag vet!
    En annan sak man får tänka på är att opererade tuttar ser mindre ut än vad de är, mina f-tuttar ser mer ut att passa i en c-kupa.
  • shakynose
    Hej123456789 skrev 2009-10-15 18:32:39 följande:
    Min operation är 3 dagar före jul. Undrar om jag kan tacka ja till att gå på julmiddag hos föräldrarna eller om man bara ska stanna hemma med gubben över jul. Vill inte sitta där och pinas om det gör jätteont, vill inte att det ska synas för hade inte tänkt berätta för dem om operationen.
    Tre dagar efteråt hade jag INTE klarat av en middagsbjudning. Men vissa har varit pigga direkt efteråt medan andra blivit sängliggande i flera veckor...
  • shakynose

    Ni som ska opas nu innan jul: Se till att ha ALLA julklappar inhandlade eller färdigslöjdade innan operationen. Jag opererade mig i slutet av november och trängseln i julhandeln lockade inte när man var helt öm och hade två svullna bröst som kändes som att de var som sökmissiler för andras armbågar och ryggsäckar... HUH!

  • shakynose
    Hej123456789 skrev 2009-10-15 18:29:40 följande:
    Tack Elsi, mycket bra info. Men låter besvärligt att ta sig upp på morgonen. Min man får nog dra upp mig i armen.Hmm...du la in 245, och du gick från platt till storlek C????Men alla säger ju att 50 "försvinner" (ej syns?)? Så egentligen har du bara ca 200?Jag har provat med 1,5 dl ris i påsarna. Alltså ska jag ha 200 implantat, eller hur?
    Jag tycker inte att det stämmer att 50cc försvinner.
  • shakynose
    elsi skrev 2009-10-15 20:52:05 följande:
    bero på hur stor muskeln är...... antgligen
    Ja, eller kanske hur ens bröstkorg ser ut? Det är så många variabler som spelar in att det är nästan omöjligt att till 100% förutsäga resultatet av en op.
  • shakynose

    Grattis! Jag sov halvsittandes i soffan i typ två veckor och gjorde inte ett jota förutom att dricka ananasjuice och titta på teve. Promenader är dock bra att komma ut på så fort som möjligt, men man kan som sagt bli yr så gå inte för långt hemifrån!

  • shakynose
    kjhty skrev 2009-10-30 11:19:47 följande:
    haha det där lät soft! varför ananas? Känns så ovanligt att ha ett oar bröst när jag är ute:P Måste som pressa upp dom med armarna:P ser ganska dumt ut. Fast trapporna är ändå värst! Får bli korta sträckor nu..
    Ananas funkade bra mot min uppblåsta mage. Man blir lätt väldigt svullen av värktabletterna + att man blir stillasittande/liggande så länge.

    Ja, ta det lugnt! Det är bra med lite rörelse och frisk luft, men man är ju lite svagare än vanligt så att säga. Visst är det en häftig känsla när de äntligen sitter där på plats?
  • shakynose
    Farwyn skrev 2009-11-09 20:16:11 följande:
    hur länge dröjer det innan jag får sova på sidan??
    När du lägger dig på sidan i sömnen.
    När det inte gör ont så går det bra, och det är ju olika för alla hur lång tid det tar.
  • shakynose
    kjhty skrev 2009-10-30 11:43:42 följande:
    jaha där ser man, visste jag inte. Opererar foten min i mitten av nästa månad så blir nog att ligga i soffan..ska pröva ananans sen om det behövs:) Men ja, så härligt att äntligen ha former. Tar nog ett tag innan jag vänjer mig bara. Hur länge har du haft dina?
    Oj förlåt, detta hade jag missat helt! Jag har haft mina i två år. Ja, prova ananasjuice om du blir svullen! Psylliumfrö och ingefära hade jag också i min morgondrink.
Svar på tråden Bröstförstoringstråden 15