• Farwyn

    Åh jag skrev ju ett jätte långt inlägg så kom bara länken med :S

    Jag ska göra mina inlägg den 4 november :) ÄR jätte nervös men jag kommer att bli så nöjd..

    Länken jag skrev upp måste ni som ska göra bröstförstoringar bara läsa. På Proforma kliniken dit jag ska gå gav min kirurg mig i uppdrag att läsa på den hemsidan. Det finns bilder på bröst samt checklistor som är både för före op och efter op. Typ sånt som man inte tänker på. Att man tex behöver hjälp med byxorna efter man har varit på toa och hur man bäst tar sig upp ur sängen etc

    Vad man behöver/vill ha för inlägg beror nog mycket på hur stora brösten är från början :) Jag är en 75 B nu och ska gå till 75D. Jag är 178 cm lång med breda höfter och lite mullig. Jag älskar min kropp förrutom mina bröst som bara inte passar in med resten..

  • Farwyn

    Jag kan svara på dina frågor så fort jag gjort operationen :)

  • Farwyn

    Jag frågade min kirurg om placeringen av snittet

    Om man sätter det i armhålan så är det klart att ärret syns mindre. Men det är svårare att lägga in implantatet på plats.

    Ärret under bröstet syns mer men det kommer inte störa mig alls :) Och det är lättare att lägga in implantatet.

    Jag är glad att de inte öppnar en genom vårtgården så mycket mer.. aj aj aj

  • Farwyn

    Ja just det..

    ska operera mig den 4e november :)
    Haha jag minns faktiskt inte hur många ml som jag ska lägga in.. jag har ett sånt guldfiskminne så det är läskigt. Allt jag vet är att jag går från 75 B till typ 75-80 D

  • Farwyn

    Vilken tid ska du vara där? Jag ligger ju kvar en natt så om du vill komma och hälsa på så får du gärna göra det om du har frågor :)


    Hej123456789 skrev 2009-10-13 19:40:19 följande:
    Jag är säker. Har funderat i 10 år. Hoppats på nyare modernare metoder, att man ska slippa operation. Macrolane är för dyrt för vanligt folk då man måste fylla på en gång per år och kostar lika mycket som en bröstoperation. Suck... hade helst sluppit. Många som gör operation har fina b-kupor men vill bara ha större byst. Jag skulle aldrig utsätta mig med all smärta och komplikationer det kan innebära, och den enorma kostnaden, endast för att gå från B till D.
  • Farwyn

    Gå till en klinik du känner är RÄTT. Det kostar mycket och du ska ha ut valuta för varenda krona du lägger ner. Du ska ÄLSKA kliniken :) En tjej jag känner har gjort på Proforma fick jag reda på idag och hon tyckte de hade en supermysig personal som jämt kom in och frågade om man ville ha något att äta eller om man låg bra osv. Jag Vet att jag har valt rätt.

    Att tjejerna ser olika ut har jag också reagerat på. MEN du får tänka på att en 85 D kupa och en 75 D kupa är helt olika. Det har jag aldrig tänkt på förns jag stod och tittade på en 85 D och kände "neeeeej aldrig! för stor!" sen fick jag fram en 75 D och insåg att kupan var mycket mindre och den kändes helt rätt :) Men man ser också olika ut från person till person. Du kan aldrig titta på en bild och tro att det är så dina bröst kommer se ut sen. Man får lite på sin kirurg och sitt beslut.

    Nu är det "bara" 3 veckor kvar till min op. Tycker tiden sniglar sig fram.. Längtar något oerhört

  • Farwyn

    Åhh 16 dagar kvar!
    Jag önskar jag visste precis storlek på bh så att jag kunde shoppa lite i förväg ;)
    Är så förväntansfull och kan knappt bärga mig men försöker låta bli att tänka för mycket på det för så blir jag bara nervös som jag jämt blir inför allt.

    Ska prata med en bekant som jag nyss fick reda på att hon hade op sina bröst på samma klinik för ca 2 veckor sedan. Vad jag fick höra så hade hon bara positivt att säga om kliniken. Att de pysslat om henne och frågat om hon ville ha något. Låter mysigt..

  • Farwyn

    Jag provade också med ris men det tyckte jag vart så dåligt haha :p Jag tittade på bharna istället

  • Farwyn

    Min väninna som jag pratade om fick sin op gjord av Örjan på Proforma och hon är VÄLDIGT nöjd och hon letade runt i 4 år tills hon kom till skott :) Jag tror du kommer bli jätte nöjd

    Lycka till nu!!

  • Farwyn

    Så glad för din skull!!!
    De ringde mig från kliniken igår och jag ska vara inne kl. 9:15 nästa onsdag.. Mår jätte illa nu för jag är så nervös. Jag sa till min syster som ska med att hon kunde gå när de rullat in mig men nu har jag ändrat mig :p Jag vill hellre att någon jag känner är där när jag vaknar.. Eller är man helt borta när man vaknar?

    Men som sagt.. är skit nervös


    kjhty skrev 2009-10-28 17:39:44 följande:
    Nu är jag opererad:) har ont som fasiken och dålig känsel och ganska lila..Hoppas då det försvinner. Är dock orolig för infektion vid armhålan..=/ Alla kirurger är nog bra, annars skulle dom nog inte jobba som det:)
  • Farwyn

    Usch jag är super nervös nu
    Jag funderar om mitt val av storlek är rätt (B till D)och en massa annat. Jag kommer få skjuts men får gå ut till bilen med väskan själv.

    Ni ger mig ett sånt bra stöd här :) Ja blir glad när jag läser alla svar och frågor. Känner mig mindre dum och kan skita i alla som säger att jsg kommer ångra mig sen osv..

  • Farwyn

    Bara 2 dagar kvar nu :)
    Idag måste jag göra allt det sista.. städa, åka till apoteket..

    Skit nervös. Magen är inte okej

  • Farwyn

    I dag är dagen.. wish me luck
    Är skit skraj för att jag ska vakna upp under narkosen.. det är min största rädsla

  • Farwyn

    Ligger i sängen hemma nu. Rätt så trött men nöjd. Han la in lite mer än det vi tänkte från början och jag är glad att han gjorde det för jag är supernöjd och kommer att vara nöjd när svullnaden lagt sig.

    Det spänner lite och känns när man använder bröstmusklerna men nnars kan jag inte klaga :)
    Spydde dock lite efter OP så fick ingen mat på flera timmar. Först när det hade gått 25 timmar sen jag hade ätit fick jag mat hehe. Proforma is the best.. Nu vågar mamma tänka sig en ögonoperation pga påsar som hon ser trött utav och som gör henne trött.

    Nej nu ska jag vila :)

  • Farwyn

    Min madrass är nämligen "designad" för personer som sover på sidan så jag har haft så ont i ryggen den senaste veckan nu haha

    Gud vad tuttarna (implantaten) känns stela när man väl stiger upp ur sängen på morgonen

Svar på tråden Bröstförstoringstråden 15