Inlägg från: patrikoannika |Visa alla inlägg
  • patrikoannika

    Maj 2010 - Helsingborg/Skåne!

    Heeeej!

    Tråden "Maj 2010" har blivit sååå stor och vi är så mycket folk där inne att jag tänkte starta en egen tråd. En lite mindre tråd som kanske blir mer personlig. Tänkte därför att en tråd för Helsingborg/Skåne är passande?

    Men jag vet ju inte... Här är kanske ingen som vill...

    (Absolut inget illa mot "Maj-2010-tråden", men jag tycker det är så många som skriver att jag inte har någon koll... och jag hinner inte läsa alla svar som kommer in... )´

    Så Helsingborgare/Skåningar; Se hit!

  • Svar på tråden Maj 2010 - Helsingborg/Skåne!
  • patrikoannika

    Kanske vet någon om någon bröllopsmässa snart? Här ska vara en i januari på teatern, tror jag.. men kanske någon större i Malmö?

  • patrikoannika

    Allt får vara med!

    Vi kanske kan presentera oss lite?!

    Själv så heter jag Annika, 30 år och bor i Nordvästra Skåne. Vi ska gifta oss 15 maj nästa år och är mitt uppe i planering och inbjudningskortstillverkan. Vigseln kommer ske strax utanför Båstad i en liten By på Bjärehalvön (sambon är därifrån) och festen hålls i en bygdegård. Vi tänker oss ett ljust traditionellt bröllop.

    Ni andra!?

  • patrikoannika

    Guuuud vad coolt! Har aldrig hört talas om något liknande... får man vara nyfiken och fråga varför ni valt att göra så?


    Nicossambo skrev 2009-10-12 19:26:33 följande:
    Jag heter Malena, är 27år och bor i Hbg. Vi kommer att gifta oss den 17 april på Örenäs slott. Vi kommer att ha midnattsvigsel så vi börjar med middagen den 17 april vigslen kommer att vara den 18 precis efter tolvslaget. Sen fortsätter middagen på natten med bröllopstårta. Just nu är det många bollar i luften vi pratar blommor, band,vigselförättare och inbjudningskort som ska göras.
  • patrikoannika

    Spännande! Bjärepaugar är fina... ha ha....

    Fröken Strössel skrev 2009-10-14 08:00:47 följande:


    Jag får väl också kalla mig skånebrud. Bor i Stockholm men sambon är från nordvästra skåne (närmare bestämt Bjäre, så samma som dig patrikoannika). Vi gifter oss 15 maj. Har hittat en fantastisk lokal utanför Ängelholm så där kommer vi ha både fest och vigsel.
  • patrikoannika

    Vi tänkte skicka den vid jul så att folk tror att det är julkort... men så vips... blir de överaskade och ska få gå på bröllop!

    Det är väl roligt?

Svar på tråden Maj 2010 - Helsingborg/Skåne!