• Mars2010

    Luleåbrudar som skall gifta sig 20010

    Startar denna tråd för att alla vi som skall gifta oss 2010 skall kunna utbyta tips och ideer med varandra. Någon som kan tipsa om en bra fotograf?

  • Svar på tråden Luleåbrudar som skall gifta sig 20010
  • svxrt

    allima
    har bara en skissad bild jag fått av min kompis. på ett kluddigt papper. men kommer så klart ta kort på den när de är färdiga.

  • svxrt

    nu så. bokat tid med en florist. Kollat när klänningen kommer nästa vecka (hoppas jag) de har rabatt nu på 25% hoppas jag får ta del av den.
    Mars2010
    frågade på bellis blommor förresten om bröllopsbukett från 1000:- upp till 7.000:- för det är ju som med en bil. Sen tog de 450:- för att sitta ner med floristen (som sedan drogs av på priset för blommorna) kollade på blomaffärn på storgatan med de tog 250:- som drogs på samma sätt. Så jag bokade på storgatan. Ska dit nästa lördag

  • saga 2010

    svxrt> Vi gifter oss den 24 juli klockan 15 i Domkyrkan. Både jag och min blivande har rätt stor släkt så vi har hamnat på 81 vuxna plus några barn. Hoppas på att det blir några bortfall dock... he..

    Har oxå funderat på det där med tårta och blommor. En vän till mig vann en brudbukett på Växtriket för 1500 kr i somras. Det var en jätte vacker bukett stor och fin. Tänkte på det som tips om ni inte tänkt på dem?! Kan vara värt att kolla upp deras priser jämfört med de som ligger i stan. Jag kommer själv att kontakta dem lite närmare! Var och fikade på BO´s idag och de gör ju oxå tårtor. Tittade i deras lilla pärm på foton och de såg fina ut. Har ingen aning om vad tårtorna kostar per styck, vad som räknas som prisvärt?

  • svxrt

    saga2010
    nä glömde dem faktiskt. Men nu är det bokat och klart. Tror det blir bra, ska inte ha nån stor bukett.
    Domkyrkan är ju jättefin spec. om man är fler. Vi kommer vara i en distrikt kyrka för att det blir fåningt med lite folk i stor kyrkan. Hoppas inte på för många bortfall bara, kompisar till mig gifte sig och bjöd in 90 nåt personer och ALLA kom.
    Har dålig koll på vad tårtor kostar men ska ta från stenudden ute vid Avan, mest för att det känns roligare med nån och för att det lät så trevligt när hon pratade om hur hon bakade dom...(hennes dotter har gått på mitt gamla jobb) ska ringa dit i början av dec tänkte jag

  • ALLIMA

    Jag vill oxå "varna" lite för domkyrkan. Den är superfin o så..men var på ett bröllop med ca. 60 gäster o det blev så glest, tomt o opersonligt, upplevde jag. Ett tips bara. kankse kyrkvärdarna ska tänka ut hur gästerna ska placera sig..Ett tips!

  • saga 2010

    Nej absolut inte :), det vore trist! Jag hoppas verkligen att det blir en stor och glad fest med våra nära och kära.

    Har upplevt Domkyrkan lite så förut men har faktiskt ändrat mig. Ville vara i Gammelstads kyrka först men när vi var runt och gjorde studiebesök så kändes Domkyrkan bäst för vår del. Detta bla för att det är väldigt svårt för gästerna att se brudparet då det är någon form av staket och pelare i vägen. Det passar om man är lite färre men om man e fler så sitter några horisontellt och resten vågrätt. Det var väldigt avgörande för oss. En häftig känsla som uppstod när vi var i Domkyrkan var att när vi gick fram till altaret tittade jag och min blivande på varandra och blev skakiga. Vi visste bara att det var där det skulle ske på nåt sätt, det var en häftig känsla :)

  • Mars2010

    Vinter2009
    xtremebeauty lät som ett bra ställe, skall se om jag hittar dersas hemsida, om dom nu har en sådan.

  • Mars2010

    svxrt

    Har du fått din klänning?
    Tack för tipset med floristen. Berätta sen hur det gick på tiden du bokade.

    Vi har fåt så mycket positiv respons på inbjudningarna, känns så himla kul :)

  • svxrt
    Mars2010 skrev 2009-11-11 16:51:32 följande:
    svxrtHar du fått din klänning? Tack för tipset med floristen. Berätta sen hur det gick på tiden du bokade.Vi har fåt så mycket positiv respons på inbjudningarna, känns så himla kul :)
    nä tänkte gå dit efter jag vart och pratat blommor. Ska givetvis informera om hur det går oxå.
    Ska ha en helt barnfri lördag sambon har varit på vift hela veckan med träning och hockey och så vidare så nu är det min tur.
    Förresten, hur börjar man ett samtal med en kock? Vi har fått ett privat nummer av en kompis och han ska tydligt var jätteduktig men vet inte hur jag ska lägga fram det?
Svar på tråden Luleåbrudar som skall gifta sig 20010