• svxrt

    Luleåbrudar som skall gifta sig 20010

    okej jag hoppar in här med. vi ska gifta oss precis i början på 2010. Smäll-gravid. Det lär bli ett äventyr. He he
    Hur som vi undrar oxå över fotograf och det.
    Vad tar det för priser och hur länge brukar man få vara där?

  • svxrt

    Mars2010
    Jag har skickat en förfrågan via mejl till ateljé grodan, där tog vi foton på vårt första barn och blev riktigt nöjda. Anna Thurfjell vad har hon för hemsida att titta på? Jag tycker det är lite läskigt att ta nån bara så där...
    Vart har du hittat din klänning? Vad ska du ha för stil? Jag tänkte ha nån sån där empiriskt skuren under brösten av förklarliga skäl
    Näe, har inga bekymmer med graviditeten så det funkar hittills bra, dessutom ska vi ha ett litet bröllop. Blir allt som allt 14 personer. Ska ni ha stort?

  • svxrt

    Mars2010
    nä, vill inte hamna i den sitsens att jag blir valros stor och har köpt en klänning som inte passar. Men om jag inte var gravid hade jag oxå köpt en på rea. Såg att de sålde ut på cinderella i Piteå med. oxå 50% Å din klänning låter verkligt fin. Har du nån bild? Eller vill du inte visa den innan dagen D?

    Jo jag har varit på bröllopsfest där. Det var bra fint. Vart ska ni vigas? Kyrkan borgligt?

    Hur tänkte du med smink och det? Ska ha min syster göra håret men funderar på sminket just nu. Förresten jätteroligt att ha nån tjöta med om det här.

  • svxrt

    Mars2010
    Jo jag vet. Pratade med hon på brairrose hon ska två-tre veckor. så jag tänkte gå dit i slutet av nov början av dec och kolla igen.

    Åhå utomhus, det kan oxå vara fint. Men du tror inte det kommer bli lite kallt? Eller det kanske inte är i mars du ska gifta dig?
    Vi ska gifta oss i bergnäskyrkan. Ligger rätt nära där vi bor och det känns lagom stort och bra.

    O, jag köpte från timarii, lila med glitter och fjärilsklistermärken. Blev fint, jag är inte så pysslig av mig...Vad blir det för stil på era kort?

    Nu blir det till att boka fotografen imorgon på lunchen tänkte jag. Blir hon Anna. Har mejlat till lite olika men tycker hon var bäst. Linslusen hade ingen möjlighet att fota, hon var bortrest.

  • svxrt

    Allima
    å jag är ju inte den bästa att tipsa som sånna saker då vi ska ha ett fjutt bröllop utan extra lull-lull:) Men hade hur som tänkt sjunga själv mest för att jag har en låt jag bara älskar och en man jag bara älskar.
    Annars har jag dålig koll. Klart man behöver många tips, och även om man kan googla är det inte riktigt samma sak tycker jag.

    Mars2010
    Vi gifter oss 5 januari. (trettondagsafton) Så det brinner väl lite i knutarna kan jag tro... Men äe det lär väl hinnas med. (har bf 5 feb) Blommor jag vet inte, funderar på interflora inne i stan men har inte riktigt kommit dit än.
    Tårta ska jag däremot ta från stenuddens bageri. De verkar personliga och bra. Hon har sin unge på mitt jobb så jag passade på att prata med henne då... Ska ringa henne i början av dec tänkte jag.
    Men har börjat skissa på tidsschema för dagen D. Vi ska ha catering och käka här hemma hos oss var det tänkt. Så duka och det måste vi ju göra färdigt dagen innan...

  • svxrt

    Mars2010
    Nu har jag pratat med fotograf Anna. Hon hade inte sin kalender med sig så hon kunde inte svara just om hon var fullbokade den dagen. Har du ringt till henne oxå? För hon pratade om nån som ska gifta sig på vintern i en park..ja menar hur många kan det finnas ;)

    Nix, har inte kommit till cateringbiten, hade ju som halvt om halvt trott att jag skulle vara arbetslös och kunna fixa på heltid. Allt tar längre tid nu... nå glad att ha jobb

  • svxrt

    har fyra olika klänningar att välja på. Gäller bara att bestämma sig. Har även fixat noter till en sång vi ska ha

  • svxrt

    Mars2010
    Nä inte det, jag fick dem på mejlen. Har nog bestämt mig för en nu. Ska skicka ett mejlsvar och be att få komma förbi och ta mått och det innan hon skickar en beställning. Hon sa bestämt att jag är en 36 själv tror jag mer på 38. Det här gäller ju bara över bysten rumpenstumpen är lätt 42

    Hur gick det med inbjudningskorten då? Blev de fina? Ligger de på lådan? Har ni folk som kommer långväga?

    Jag var förbi blomaffärn med, hon sa att innan lucia behöver jag bestämma hur buketten ska se ut vilka blommor och så. Anledningen till att det skulle vara så tidigt var att de är ju helg och hela tjotabarongen.

    Vi har dessutom gjort en budget nu i helgen, jävlar i min låda det blir bra mkt dyrare än vad jag räknat med...

  • svxrt

    Allima
    vi kommer vigas 14.00. Jag vill inte göra det i mörker.

  • svxrt

    Mars2010
    ja just. Ni skulle ju bli ngt fler så det blir ju tufft göra dom för hand. Jo vi skickade oxå ut i fyra månader innan min släkt är från småland och det brukar kosta som en utlandssemester om man inte bokar i tid...

    Förmodligen, lite glädje måste man ju få ha he he. Men som sagt eftersom hon skickar efter från USA så vill jag inte behöva skicka fram och tillbaka alldeles för många ggr. Ska svara på hennes mejl nu innan jag går och lägger mig. (upp tidigt imorgon)

    Jo bara man andas bröllop blir allt dyrare skumt det där. Min kära mor tycker vi ska fixa maten själv. Men jag vet inte.. Vi har vegetarianer och inbitna köttätare så det blir som lite variation... Men paj? Känns inte lyxigt på ngt sätt.

    Har efter mkt velande bestämt mig för att låta min lilla syster sminka mig. En kompis och jag ska kolla färger och det nästa helg. Behöver nytt läppstift och rouge. Annars har jag justa grejer, foudation och conceler och ögonskugga. Vad mer kan man behöva? High lighter har jag oxå... Kära hjärtanes. Har du tips på bra mascara? Eller ska man slå till med lösögonfransar??

    Vi kommer inte åka på nån bröllopsresa.

    Jo jag lägger upp bilder sen, en du då? Din klänning

Svar på tråden Luleåbrudar som skall gifta sig 20010