• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tez,
    Höjden av snålhet är att bjuda på utspätt vatten med tilltäppt sugrör....

  • Nibla

    Jippie.....L har kräkts ner vår säng två gånger. Nu orkar jag inte byta mer lakan........

  • Nibla

    Lovisa är pigg som en mört, annat med mig......jag börjar också må dåligt.

    Men en liten ljusglimt; de ringde från dagiset som vi sökt i första hand och meddelade att L fått plats!! JIPPIE! Det är dagiset som ligger bakom kullen från vårt hus.

  • Nibla

    Ab,
    Att vi ska börja kolla på uppdrag i december. De börjar se att trenden vänder, de får in fler och fler uppdrag från kunder. Så jag hoppas på att få ett uppdrag i januari, annars har jag min garantilön, men jag vill jobba. Inte göra skitjobb på konsultkontoret eller än värre, sitta hemma i beredskap mellan 8-17.

    Har jag uppdrag tar N inskolningen. Har jag inget uppdrag tar jag inskolningen.

  • Nibla

    Idag längtar jag att få börja jobba igen.
    Först spydde L två ggr så det blev att bädda rent och tvätta lakan. Sen är hon full av energi och är överallt och ingenstans. Sen när hon sover blir jag lat och sitter och surfar istället för att fixa och dona med de som behövs och då får jag dåligt samvete.....

  • Nibla

    Frujj,
    Det är ingen tvekan om att jag och N ska vaccineras, men vet inte hur jag ska göra med Lillan. Dock resonerar jag lite så att man blir sämre av att få svinis än av vad man gör av vaccinet.
    Men som sagt, jag är dåligt på läst.

    Nu ligger lillan och sover. Hon kräktes ner hela sin säng igår så hon fick sova mellan oss, sen kräktes hon i vår säng, så jag tror jag bäddade vår säng med fyra olika underlakan igår. Puh!

    Funderade på en annan sak: Varför känns det så mycket bättre att klä på sig, bädda sängen och lägga sig på överkastet med en filt än att INTE klä på sig och ligga kvar under täcket. Hehe!

  • Nibla

    Bree has returned!!!

    L sover och jag har hunnit med följande:
    Damma hela undervåningen, plockat iordning i hallen, städat köket (torkat ALLA luckor), vikit servetter, vattnat blommor, plockat in matvarorna i skåpen. Allt detta under tonerna från; håll i er nu, BARBADOS! Hahaha!

    Ikväll blir det tacos och Idol. Och fredagsmys i form av salt & vinägerchips och smågodis. Sen vet man inte om det blir nåt mer fredagsMYS.

  • Nibla

    Linum, läskigt! Vi var ute och åt på EAT i bottenvåningen på kvällen. Fick dock åka hem i panik då N började må illa. När vi kom hem kräktes han som fan, sen kl 7 imorse var det min tur. Mår såååå jäkla kass. L är hos farmor och farfar och hon hade också kräkts. Vi har åkt på nån elak bakterie. N har dessutom feber och värk i kroppen så det är ju inte för inte man misstänker svinis. Men vi få avvakta.
    L är fortfarande nere i stan, tack och lov! Hade varit kämpigt att ta hand som sig själv och en ettåring i detta tillståndet........

  • Nibla

    Jag och lillan mår bättre, men N är lite slö fortfarande. Ingen feber och inget kräk i alla fall.
    Hur länge ska man vara isolerad innan man kan gå ut och träffa folk? Är det 48 timmar?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!