Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hej CarolineL: Jag har inte köpt min klänning än, varit på Änglalikt och testat lite och sen på brudaffärer i Västerås och än så länge gillar jag en Romanticaklänning bäst. Skulle inte våga beställa från nätet då många klänningar ja först sett på nätet och sen provat sett så annorlunda ut i verkligheten och på bild. Men det finns ju en kinaklänningstråd här på BT med nöjda brudar som beställt därifrån! Om du bara funderar på tyg/färg tycker ja du ska gå in i en brudbutik och fråga och känna och se de olika färgerna, då vet du ju hur de ser ut på riktigt och vilken du föredrar innan du beställ de från nätet! Lycka till :)

  • Björnisarna

    Vad många fabruari/marsbrudar vi har här :) Ni har inte så jättelångt kvar ju, spännande!:)

  • Björnisarna

    I början på 2010 har jag fått som råd både av änglalikt och högtidskläder att man ska titta in, då får de nämligen in massa nytt! Men ni kanske int orka vänta så länge?;)

  • Björnisarna

    Fick ett tokigt infall att ha bröllopsfesten på Fabriken. Jag har dock inte sett lokalerna sådär jättebra (kikat in genom fönstret bara) men tycker det är så vackert beläget vid vattnet! Någon här inne som har någon erfarenhet, hört ngt lr själv vart på Fabriken? Vad tyckte ni isåfall om det?? Har Jöstas catering bra mat?! Är det kanske där vi ändå borde ha bröllopsfesten?! Hjälp mig nu brudar ;)

  • Björnisarna

    Ok, tack för infon Eadirf! Fabriken kostar 8000 att hyra. Vi ska dit imorgon och få kolla på lokalen och det, vi har prelbokat den iaf. Det dumma är att vi får byta bröllopsdatum om vi bestämmer oss för att ha festen där - den var nämligen bokad 10juli! Men, det är mer centralt än brännlands och vattnet är ett jäkla stort plus tycker jag!! :)

  • Björnisarna

    Ellabay: Ok, mins du om det fanns stolar eller bara träbänkar att sitta på där?

  • Björnisarna

    hahaha, dans på bordet lät ju extremt roligt ;P det kanske är mysigt med träbänkar iof.. upplevde ni det så? :)

  • Björnisarna

    CarolineL: Toppentoppen! Vi bokade faktiskt Fabriken idag! Så nu är bröllopsdatumet ändrat till den 17:e juli!:) Jösta var hur trevlig som helst att ha och göra med och vi fick en riktigt good feeling. Nu är vårt största frågetecken hur vi ska slussa gästerna dit från kyrkan på gammlia.. och sen hem på natten. Gjorde en offerförfran på göstas buss och det skulle gå på 3800.. kändes ganska saftigt :S Hur ska ni göra? Vet ni nå bra förslag lr ngt annat bussbolag som är billigare?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010