Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    mafm: Okay, har ni anlitat även buss från Göstas? Och om ni har det, vad kostade de? Tänkte att om man inte hittar ngnstanns centralt och vara måste man nog kunna bussa folk dit kanske.. hmm..
    Hyr ni servitörer också eller har ni tänkt ha buffé?

  • Björnisarna

    Ok, smidigt när de flesta bor i Umeå och att ni har många bekanta som kan hjälpa er med buss/service.. Nästintill alla våra gäster kommer utifrån, då är det ju lite svårare då de inte är bekanta med stan, många kommer med flyg/buss/tåg, osv. Då måste vi nog hyta en buss med förare (ingen vi känner har busskörkort heller).
    Det går inte att sova över på Göstas?

  • Björnisarna

    nepp, funkar inte än heller. någon som vart på brännlands ngngång?

  • Björnisarna

    CeNedra: Välkommen hit!:) Oh, så du har vart på Änglalikt! Hur mycket kostar klänningarna där att köpa/hyra på ett ungefär? Och hade hon ett stort urval? Jag ska dit om 2 veckor och kika också å är jättenyfiken!:)

    Vi har vart å tittat och pratat med dem på Brännlands Wärdshus idag, verkligen hur trevliga osm helst! Nu ska vi bara fila på vilka summor vi har att leka med innan vi bestämmer oss.. Åkte förbi fabriken och kikade in genom fönsterna också, de ligger ju väldigt vackert till vid vattnet.. hade vart kul och veta om nån vart där på fest ngngång å va de isåfall tyckte om det!

  • Björnisarna

    CeNedra: Okay, det låter ju toppen! Längtar tills jag ska dit och inspireras!:) Vr du där kvälltid? Inte tar hon väl betalt för att man kommer och tittar bara va? Bäst och veta om man ska ha stora plånboken med sig ;) Angående att ni söker festlokal, har ni kolat in fabriken som finns vid strömpilen? Dit kan man caetra mat! Sen finns det ju massor med bygdegårdar runtomkring Umeå dit man också kan göra det!

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Åh, så du har sett Fabriken inuti också! Vet du om det finns stolar och sitta på eller finns dte bara de där träbänkarna? Jag vet att det kostar nästan 8000 att hyra, men har du nån koll på om det är för ett dygn eller hela helgen och ingår typ städning i det priset?

    Jag ska också gå ner i vikt inför bröllopet, på lördag är det 9månader till den stora dagen och också starten för träning och nyttig mat för mig!:) Men klänningar tänkte jag mest titta på nu för inspiration, se vad som finns i stan och så! Tränar du mycket? FInns väl kanske inte så mycke tid till sånt när man har småbarn!

    Jag har inte hittat ring än.. vill inte heller lägga galet mycket pengar på det.. :/ Men jag har sett några fina på www.titanringar.com med brillianter som då ser väldigt fina ut.. hade dock velat se ringen jag köper live innan jag betalar för den, allt ser ju inte lika bra ut live som på nätet precis, krux :/ Har du kikat i stans affärer?

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Okej, men man ska ju träna det man trivs med såklart! Vad är denna cambridge som alla talar om? Jag måste ha missat det helt.. :/

  • Björnisarna

    Aha.. det är som nutrilett och naturdiet och dem då? Jag har provat dem förut och vart virrig av det så jag satsar nog på GI från start.. å träning på det :) Har ni bestämt vart ni ska ha själva bröllopsfesten? Du kanske har skrivit det tidigare?

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Låter ju toppen! Längtar tills vi också spikat festlokal!! Ska ni caetra mat dit? Motivationskick är alltid bra :) Är cambridgeprlarna dyra då?

  • Björnisarna

    Pälsboll: Duktigt att försöka sig att sy ett själv!:) SKulle jag göra detsamma skulle dt nog se ut som en grekisk toga och ingen brudklänning, haha :)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010