Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Maldita: Ja, det tycker jag ni ska köra på!:) Tänk vad skönt och slippa stressa.. äta frukost i sängen och bara njuuta ;)

  • Björnisarna

    Ok. Jag är ju lat så jag vill ha ngt ställe där man slipper städa :P Men det verkade ju som att man kunde komma överens att de städar mot ngn kostnad iof. :) Ska ni bussa gästerna dit?

    Min sambo får inte se klänningen på mig, kanske han får se ngn bild på den innan men int på mig!:D Fast det kliar i fingrarna, fotade ju kort när jag har den jag gillade bäst i Västerås å egentligen vill ja bara visa till alla, men jag håller ut ;)

    Vilken Forever Yours klänning valde du? Hade hon den inne eller skulle hon beställa den åt dig? Och vad kostade den? Nyfiken på de brudklänningarna då jag själv spanat in några intressanta på deras hemsida :D

  • Björnisarna

    Eadirf: Vad fin klänningen var!:) 4700 för en klänning var ju inte helt tokigt. Den jag fastnade för i Västerås kostade 4900 å HYRA. Inte såå kul kanske när man inte har världens fetaste plånbok!! Å det är bara kul att du skriver mycke, så´d´så :P
    Toppen att de ställt upp på att städa, men det är ju sånt mammor brukar göra, tacka å ta emot ;) Nästintill alla våra gäster kommer utifrån, tror det kanske är på en höjd 10 som bor här bara.. så det känns som att om man ska vara utanför innerstan så får man allt fixa buss :) Vore ju inget man behövt tänka på om de flesta kom härifrån!

    Ellabay: Det lät ju superläskigt det där med att hon bad dej ta av kläderna sådär!! Jag skulle nog flytt, haha :D Inte vill jag att ngn outsider ska se mej näck heller ;) haha.

  • Björnisarna

    Vi ska skicka iväg våra i januari/februari, hade dock också helst skickat iväg dem igår!! haha. Vi ska beställa från kortdesign när vi väl spikat festlokalen!:) Eller kan man skriva festlokal hemlig? Typ att mer info kommer på hemsidan? Hehe..

    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Björnisarna

    Eadird & Maldita: hurdana skor har ni beställt? Jag kan inte ha klackiskor dessvärre, funderar på vart jag skulle kunna hitta nå fina ballerinaaktiga skor med sidensnören och spets typ. Ser ni nå sånna så får ni allt hojta ;)

    Ja vi börjar bli ett stort gäng här nu, skojj!! Behöver man inte babbla sönder tärna/familj om bröllop, haha!

    CeNedra: ALdrig fel att överraska med fina underkläder!!!;)

  • Björnisarna

    Pälsboll: Förstår att du inte vill sätta din fot där, hon kan verkligen vara otrevlig. Har för mig att det var en som var jäkligt otrevlig och en som var snäll? - men detta är tre år sen. Kummin är ngt för den kräsne sku jag tro, haha :P

    Eadirf: Vilken bra hemsida med skor! Till bra priser dessutom :) Jag är arbetssökande för tillfället, men tycker det är mycket roligare att planera bröllop så min mesta tid går åt det :P Haha! En idé är kanske och ha nått par skor med mindre klack i beredskap om klacken känns för hög att ha hela dagen.

  • Björnisarna

    Pälsboll: Fina skor!:) Jag har skickat offerförfrågan till holmsunds blommor, har hört att de är bra och har ok priser. Sen har de mycket fina brudbuketter på sin blogg :)

    Min M2B är med i alla beslut och kommer med egna förslag om ditt och datt, men han jobbar heltid + spelar trummor i 2band så han är inte hemma så mycket så det är mest jag som hittar saker och frågar vad han tycker om det, hehe :)

    J plus A likamed JA: Välkommen hit! Några här har bokat sviten på STora hotellet, 1700 har jag för mig att de betalade (minns jag rätt?). Bröllopssviten med bastu och jacuzzi på hotell aveny går på 3800, andra priser har jag dock int koll på!

  • Björnisarna

    Jag tycker gamla fängelset har fina och relativt billiga boenden, sen ligger de nära centrum. Sen finns ju vandrarhemmen som är billiga och inte direkt fina då. Men kika på www.hotellgf.se/ så får ni se, man kan boka hela hotellet för 13500, de har en konferens/festlokal också om man inte är ett superstort gäng . Där hade jag velat vara och hyra hela rasket om vi inte hade vart så många att vi inte får plats :)

    Var till Änglalikt idag och provade klänningar! Hittade ingen som jag förälskade mig i, dock en del som var fina. Ska kanske dit efter jul också då hon troligtvis fått in lite nytt. Förklarade hur jag vill att min klänning ska se ut också så hon har gluggarna öppna om en sån sku dyka upp :)

    Eadirf: Höstsymfonin verkade ju vara riktigt läcker när jag läste om den i vk :) Fyller år ihelg så kanske ska man köpa sej en sån? Annars gillar ja deras chokladmoussetårta :D

    Fått prisexempel från Holmsunds blommor:
    Rundbunden i hållare 1300-1900 kr
    Rund handbunden 1100-1600 kr
    Tärnbukett 500-800 kr
    Coursage 100-150 kr

    mafm: vi har två gitarrister (M2B´s bror och plastbror) som ska spela i kyrkan, men vi har inte bestämt vilka låtar vi ska ha än! Såå svårt tycker jag!! Vi ska också beställa från kortdesign, vi har fastnat för "In Style, sweets". Fick hem ett provkort på en sån å de var verkligen superläckra! Precis som vi vill ha dem :) Svarta och babyrosa!

  • Björnisarna

    Jag tänker att de som bjuds in ska stå på kortet, dvs också partners namn. Annars gäller ju inbjudan bara den andre, lr så skulle jag tolka iaf. Tycker dock att förnamnet bara räcker då du inte kan efternamnet. Tex Olof Olofsson och Anna, blablabla. Eller att du bara skriver Olof olofsson på själva kuvertet och sen Olof & Anna på kortet? :) Ngt sånt kommer vi göra iaf. Och det här med att bjuda partner som man kanske inte alltid känner.. vid en del fall, tex om det är en vän till någon av oss som kanske inte känner sådär jättemånga - klart den ska få ha sin partner med sig. Men jag tänker att mina småkusiner som är typ 15 kanske inte behöver ha det..vill ju ha dem där och de känner många i familjen osv, skulle vi bjuda alla deras partners så skulle vi bli hur många som helst. Tror ni de kommer ta illa vid sig? Åh, svårt sånt där. :(

Svar på tråden Umeåbrudar 2010