Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    miim2: Välkommen in i gruppen!:) Roligt att ni ska ha en utomhusvigsel! Det är något av en dröm för mig, men litar inte tillräckligt på vädergudarna för att våga slå till!;) Kommer ni ha många gäster? Tänkte på hur stora lokalerna där ni tänker hålla festen är? När ska du till Änglalikt? För mig är det 1½ vecka kvar, längtar! Åker till Stockholm imorgon och har hört att det är typ superrea på många brudbutiker där nu, tyvärr gapar plånboken tom så jag vet inte ens om jag ska våga mig dit och titta ifall jag skulle snubbla på drömklänningen å sen inte kunna köpa den!:S

    LindaochStefan: Ja, det har verkligen vart lungt här. Hur långt är håret nu då? Och hur långt hoppas du på att hinna få det?!:)

  • Björnisarna

    miim2: Jag förstår hur du känner det med klänningen. Känner själv precis likadant.. är i Västerås och ska med min tärna och kika i lite brudaffärer, vi bor så långt ifrån varandra så man måste passa på när man kan, men just nu känner jag att jag inte skulle vilja köpa en klänning då jag också planerat att gå ner i vikt och inte är riktigt hajj på om alla klänningar går och sy in osv, kan inte sy ett smack själv. Men ska iaf gå och se för inspiration, få en idé om vad klänningarna i butikerna här i Sverige kostar osv. Du måste skriva här sen vad du tyckte om Änglalikt!:) Jag ska ju dit den 22:a..

    Pälsboll: Jisses, så Göstas är nu alltså helt uppbokad i juli! Inte dåliga affärer må jag säga :)

    LindaochStefan: Toppen för er att ha maten typ avklarad nu också ju! SJälv velar vi fortfarande om vi ska ta brännlands eller hur vi ska göra.. Hur var klänningarna på Högtidskläder? Fick du bra bemötande där? När min syster gifte sig för några år sen beställde vi nämligen tärnklänningar via henne och fick till en början toppenbemötande men den efterhand vart hon direkt otrevlig och det kändes inte alls kul och gå dit. :/

  • Björnisarna

    Toppen att du rekommenderar Änglalikt! Ska ju dit om en vecka så :) Jag provade brudklänningar i Västerås idag! Hittade en romanticklänning som var ävldigt vacker.. suger på karamellen om jag ska bestämma mej för den eller ejj :)

  • Björnisarna

    Maldita: Välkommen hit och grattis till det blivande bröllopet!:) Hur lång har ni kommit i planeringen?!

  • Björnisarna

    Maldita: Vilket hotell har ni bestämt er för då? Vi funderra fortfarande på vilken vi vill ha :D Många här på BT som gift sig i Umeå har använt sig av Red & Black, hon ska tydligen vara jätteduktig! Sen är hon nog billigast i stan (iaf vad jag hittat) också, inte fel ;) Jag har också funderingar på blomma i håret.. och kanske tom fläta, men jag velar fram och tillbaka hela tiden :D haha. Kolla på kinaklänningstråden, de har erfarenhet av millys!

  • Björnisarna

    Ok, trist att det inte fanns ngt för dig på Änglalikt :( Stallet i Vännäs? Det har jag inte hört talas om ,kanske värt att kolla upp!:)

    Biobiljetter tycker jag är bäst, biofantast som jag är :D hehe

  • Björnisarna

    Maldita: Men det priset lät ju toppenbra! Hotell aveny kostar 3900! Å det är den jag är mest sugen på och funderar över.. man får lixom jacuzzi och bastu i rummet där! Svårt val.. huu!:) Hur ser klänningen som du ska beställa ut då?!

    Pälsboll: Kummin ska vara toppenbra! Kolla på www.kummin.nu :) Vart ska ni hålla festen?

  • Björnisarna

    Maldita: Jag har provat en Romantica Edwinaklänning när jag var till Västerås förra veckan, den var verkligen superfin på.. Ganska enkel, inga pärlor eller broderier utan helivory men rynkad om du förstår?:) SKa till Änglalikt på torsdag och se vad hon har också.. känns som att jag kommer vela ett bra tag innan jag verkligen bestämmer mig!:) haha! Det är just pga att vi inte vet vilken tid vi kan anlända till hotellet som vi velar över om vi ska ta hotell aveny eller inte..men ville man ha bröllopssviten en natt till kostade det 2000 extra så man kanske tar den natten efter bröllopet också ;)

  • Björnisarna

    Eadirf: Välkommen hit!:) Vad underbart det lät med vinterbröllopet du beskrev!! Hoppas ni får ett riktigt vackert vinterväder!:) Min syster gifte sig i Umeå Stadskyrka för tre år sen, det är en riktigt pampig kyrka alltså! Ska ni ha många gäster? Anledningen till att vi valde bort den var just för att vi tyckte det skulle kännas så tomt då vi inte ska ha sådär supermånga gäster, men den är onekligen vacker!:)

    Jasså, du har vart på högtidskläder! Vi beställde Forever Yours tärnkläningar via dem då min syster gifte sig, var massor med tjorv så jag vet inte ens om jag vill gå in dit.. :( Men Forever Yours har verkliegn supervackra klänningar! Viken av dem ska du ha? Jag var till en brudaffär i Västerås i förra veckan och de kunde beställa in från Forever Yours om man ville, och var dessutom supertrevliga att ha och göra med!:)

    Hur ser Stöcke bygdegård ut? Har du bilder? Å hur mång gäster får det plats där? Vi ahr inte riktigt bestämt vart vi ska ha våran fest än, funderar på Brännlands Wärdshus men det är inet spikat än!

    Musikalkompaniet har jag aldrig hört om, vad kostar det att hyra dem? Är det ett stort band då?

    Nu är det jag som frågar massor ;)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010