• Miss Biii

    kommer jag någonsin kunna bestämma mig? Kärleksgrubbel.

    Hej Aurelia. Jag känner lite som du och har länge funderat på att starta en tråd. Jag tycker oxå det är svårt att veta vad jag vill och vad jag egentligen känner... velande fram o tillbaka, ena sekunden känns allt super och nästa bara skit... Jag önskar ibland nån bara kunde säga vad som är rätt o vad jag känner :))
    Det som de andra talar om att man ska vara älskare och BÄSTA VÄN. Jag o min smabo är sååååååååååå (!!) olika, har olika värderingar o åsikter i typ allt! Han är en grym debattör och han "kör ofta över mig" i diskussioner vilket är frustrerande. Jag tänker ibland att han inte är rätt för mig, men vad ska man grunda det på egentligen? Det kan ju vara bra att vara olika oxå. De pratar om att det kan ta tid, att det kan ta år, hur många år ska man vänta då? :))
    Jag är precis lika snurrig som du, haha. Jag går inte på krogen och önskar jag vore singel för jag vill inget annat än gifta mig o skaffa barn, men är Han den rätte? That´s the question! Vem har svaret??
    Kommer följa den här tråden, finns många kloka människor som kan leda in en på rätt väg...

    kram

  • Miss Biii

    MrsPingla - du har rätt i det du säger med att man ska kommunicera, tänkte bara låna tråden lite (hoppas du inte tar illa upp TS) och fråga - om man har pratat o förklarat i olika sitautioner hur man tänker o känner men det inte blir nån förändring utan Han bara kör på i sin bana o accepterar inte... (detta är ju småsaker men allvarliga o stora för MIG)

  • Miss Biii

    Aurelia - ja det är ibland respektlöst. han menar inget illa men ibland blir d sååå fel, o han lär sig inte av sina misstag. Största problemet vi har tror jag är att han är svartsjuk och han litar inte på mig. Vet inte ens om att han är svartsjuk vilket är jobbigt....

  • Miss Biii

    sant, absolut. men jag kan vissa stunder känna att allt är helt rätt samtidigt som nästa sekund inte.... Vi bråkar VARJE dag vilket kanske inte är så bra??
    Så du har bestämt dig? Bor ni ihop?

  • Miss Biii

    "sms å fotboll" sa kloka saker...
    var ärlig på dig och honom, det blir bra! Jag vankar fram o tillbaka, jag vill inte längre men jag vill ändå inte flytta heller...? *suck* önskar jag, som du, kommit fram till nått..
    Lycka till. kramar

  • Miss Biii

    Aurelia
    Härligt o höra att ni kommit på rätt köl igen. Hoppas allt blir jättebra nu! kramar

Svar på tråden kommer jag någonsin kunna bestämma mig? Kärleksgrubbel.